Skip to the main content

Samenwerking RCN Vakantieparken en KNKV

Samen met RCN Vakantieparken geeft het KNKV verenigingsvrijwilligers de waardering die ze verdienen. Ook in 2020 worden vrijwilligers van korfbalverenigingen beloond met een verblijf op één van de RCN Vakantieparken. Verder doet Tour de Camping in de zomer de negen Nederlandse RCN Vakantieparken aan én komt RCN met winacties voor onder andere toegangskaarten voor de Korfbal Leaguefinale in Rotterdam Ahoy.

Martin van Schaik (Marketing RCN Vakantieparken): “Zelf ben ik al veertig jaar korfballer en ik merkte dat veel korfballers om mij heen naar een RCN-park gaan of zijn geweest. Niet zo gek, want RCN Vakantieparken staat voor sportief, actief, buiten zijn en gezelligheid. Precies wat ik ook merk bij de korfbalclubs waar ik actief ben. Voor RCN Vakantieparken is de samenwerking een mooie manier om nog meer bekendheid te verkrijgen en voor het KNKV om iets extra’s te bieden richting de leden.” Wil je meer weten over deze samenwerking? Je leest het in het KNKV Magazine.

Foto: Dyon Verkruijssen

Gerelateerde artikelen

In de spotlight: Brigitte Strijbos
Vrijwilligers
In de spotlight: Brigitte Strijbos

Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Brigitte Strijbos. Brigitte is beoordelaar en begeleider van scheidsrechters in opleiding, houdt zich als secretaris van de District …

Lees meer
Rheko is klaar voor de toekomst
Rheko is klaar voor de toekomst

Twee jaar geleden had korfbalvereniging Rheko een incompleet bestuur en een laag aantal vrijwilligers. Te veel taken lagen op te weinig schouders of bleven liggen en de vereniging was kwetsbaar. Na het …

Lees meer
Tour de Camping succesvol van start
Korfbalaanbod
Tour de Camping succesvol van start

De korfbalzomer is toe aan de vierde activiteit! Maandag is op RCN De Jagerstee de derde editie van de Tour de Camping van start gegaan. Zo’n 45 vakantie vierende kinderen deden mee aan de korfbalclinic van Dolf Nijbroek en z’n team vrijwilligers.

Lees meer

Topartikelen

Accommodatie Gezonde sportomgeving
Op weg naar een gezondere sportomgeving
Best practice Bestuurders
Inspirerende verhalen in het zevende KNKV Magazine
KNKV Organisatie
Nieuwe bondsraadsleden in elke regio