Skip to the main content

Samenwerken loont voor Oost-Arnhem

Accommodatie Best practice

Oost-Arnhem beschikt sinds het voorjaar van 2019 over een mooie nieuwe kantine. De kantine heeft een maatschappelijke functie en is een echt ‘clubhuis van de buurt’ geworden. Dit is het resultaat van een goede samenwerking met meerdere partijen. “De samenwerkingen hebben vanaf het begin af aan veel voordelen opgeleverd en dit gaat in de toekomst alleen maar meer voordelen opleveren”, aldus Gerthy Starink van Oost-Arnhem.

In de nieuwe kantine van Oost-Arnhem zit ook een frisbeevereniging, een buurtvereniging, een bootcampclub, een middelbare school en een buitenschoolse opvang. Door deze samenwerking kreeg Oost-Arnhem subsidie en waren er niet-korfballers betrokken bij de verbouwing waardoor er met een frisse blik naar zaken werd gekeken. “Samenwerking loont altijd”, aldus Starink. Meer over deze best practice lees je in het KNKV Magazine. Alles over externe samenwerkingen lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten
Best practice Bestuurders KNKV Organisatie Ledenwerving/-behoud
Terugblik online Breek-de-Weekbijeenkomsten

Afgelopen maandag vond de laatste van de drie Breek-de-Weekbijeenkomsten plaats. Deze bestuurlijke ontmoetingen die in het teken stonden van ‘inspiratie en verandering’ werden dit jaar online gehouden. Ruim 260 deelnemers van zo’n …

Lees meer
Gratis begeleiding bij verduurzaming
Accommodatie Financiën
Gratis begeleiding bij verduurzaming

Juist nu is het enorm waardevol om aan de slag te gaan met duurzaamheid. Het structureel verlagen van de energienota leidt tot kostenverlaging en besparingen. Je kunt hier gratis begeleiding bij krijgen.

Lees meer
Extra editie online magazine: vrijwilligers
Best practice Verenigingsservice Vrijwilligers
Extra editie online magazine: vrijwilligers

Samen met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en het Nederlands Handbal Verbond heeft het KNKV een extra editie van het online magazine samengesteld. Deze editie staat in het teken van vrijwilligers. Verenigingen …

Lees meer

Topartikelen

Trainers
Gratis trainersclinics bij verenigingen in september
Competitie
Juni-competitie is gestart
Bestuurders Verenigingsservice
Vul de verenigingsmonitor in en zie hoe je vereniging ervoor staat