Skip to the main content

Samenwerken loont voor Oost-Arnhem

Accommodatie Best practice

Oost-Arnhem beschikt sinds het voorjaar van 2019 over een mooie nieuwe kantine. De kantine heeft een maatschappelijke functie en is een echt ‘clubhuis van de buurt’ geworden. Dit is het resultaat van een goede samenwerking met meerdere partijen. “De samenwerkingen hebben vanaf het begin af aan veel voordelen opgeleverd en dit gaat in de toekomst alleen maar meer voordelen opleveren”, aldus Gerthy Starink van Oost-Arnhem.

In de nieuwe kantine van Oost-Arnhem zit ook een frisbeevereniging, een buurtvereniging, een bootcampclub, een middelbare school en een buitenschoolse opvang. Door deze samenwerking kreeg Oost-Arnhem subsidie en waren er niet-korfballers betrokken bij de verbouwing waardoor er met een frisse blik naar zaken werd gekeken. “Samenwerking loont altijd”, aldus Starink. Meer over deze best practice lees je in het KNKV Magazine. Alles over externe samenwerkingen lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Licenties auteursrechten muziek en beeld
Accommodatie
Licenties auteursrechten muziek en beeld

Draaien jullie wel eens muziek of tonen jullie wel eens beelden op de tv? Dan heb je een licentie nodig. Tot 1 december kun je je met korting aanmelden en wijzigingen doorgeven.

Lees meer
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling
Accommodatie Competitie
Corona: competitie, maatregelen, besmettingen en TASO-regeling

Na drie mooie competitieweekenden blikken we vooruit. Hier lees je meer over de zaalcompetitie, aanscherpingen in de veiligheidsregio’s, overige maatregelen, besmettingen en de TASO-regeling.

Lees meer
DTS verwelkomt nieuwe leden na #korfbalzomer
Best practice Ledenwerving/-behoud Schoolkorfbal
DTS verwelkomt nieuwe leden na #korfbalzomer

Afgelopen zomer heeft het KNKV samen met verenigingen een mooie #korfbalzomer neergezet. DTS maakte goed gebruik van de korfbalzomer-activiteiten en hield hier zes nieuwe jeugdleden aan over.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie