Skip to the main content

Samen sterk met Sportstroom

Accommodatie Partners

Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.

Sportstroom is vaste partner van het KNKV en helpt verenigingen graag bij het aanvragen van de TVL-subsidie, bij het maken van een besparingsberekening voor collectieve energie en bij het verduurzamen van hun accommodaties door middel van een gratis begeleidingstraject. Meer over deze onderwerpen en hoe SportStroom hierbij kan helpen lees je in het KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

Tips voor goed ventileren sportaccommodaties
Accommodatie
Tips voor goed ventileren sportaccommodaties

Om de luchtkwaliteit in sportaccommodaties te verbeteren en om zoveel mogelijk verspreiding van virusdeeltjes (o.a. coronavirus) te voorkomen heeft het ministerie van VWS een handreiking ontwikkeld voor eigenaren en beheerders van sportaccommodaties. …

Lees meer
KV Elburg geeft jongeren vertrouwen, met succes!
Accommodatie Best practice
KV Elburg geeft jongeren vertrouwen, met succes!

Al lange tijd leefde bij KV Elburg de wens om een eigen beachkorfbalveld te hebben, met name bij de jonge leden. Het ontbrak de vereniging echter aan middelen en een impuls. Toen …

Lees meer
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
Accommodatie Competitie
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen

In de video blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie. Ook laat ckc Maassluis zien welke maatregelen het heeft getroffen om sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd