Skip to the main content

Samen sterk met Sportstroom

Accommodatie Partners

Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.

Sportstroom is vaste partner van het KNKV en helpt verenigingen graag bij het aanvragen van de TVL-subsidie, bij het maken van een besparingsberekening voor collectieve energie en bij het verduurzamen van hun accommodaties door middel van een gratis begeleidingstraject. Meer over deze onderwerpen en hoe SportStroom hierbij kan helpen lees je in het KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

Duurzaam en veilig elektrisch verwarmen met infrarood
Accommodatie
Duurzaam en veilig elektrisch verwarmen met infrarood
Wil je je accommodatie snel, duurzaam en veilig elektrisch verwarmen en besparen op gaskosten? Dat kan met warmtepompen en infrarood verwarming, het moderne alternatief voor gasgestookt verwarmen. Sinds dit jaar staan infrarood panelen op de BOSA-lijst voor dertig procent subsidie en het kan daarom een goede keuze zijn om op deze manier je ruimtes te […]
Lees meer
Gratis VOG-regeling voor vrijwilligers
Accommodatie Bestuurders
Gratis VOG-regeling voor vrijwilligers
Vindt jouw vereniging een veilige sportomgeving belangrijk? Eén van de manieren om leden, ouders en verzorgers een veilig gevoel te geven, is door ervoor te zorgen dat alle vrijwilligers die betrokken zijn bij jeugdactiviteiten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben. Als vereniging kun je gebruik maken van de gratis VOG-regeling voor vrijwilligers. Door deze regeling […]
Lees meer
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
Accommodatie Competitie
VIDEO: op naar het nieuwe seizoen
In de video blikt Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie, vooruit op de competitie. Ook laat ckc Maassluis zien welke maatregelen het heeft getroffen om sporters en supporters zo goed mogelijk te kunnen ontvangen.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd