Skip to the main content

Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal

Verenigingsservice

Met de aanstelling van vier extra verenigingsadviseurs heeft het KNKV vorig jaar sterk geïnvesteerd in verenigingsservice. De verenigingsadviseurs van het KNKV werken samen met vrijwilligers, die vertegenwoordigd zijn in zes Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal. Samen zorgen zij dat alle advies- en ondersteuningsvragen van verenigingen worden beantwoord. Maar wat kunnen verenigingen van de regionale werkgroepen verwachten?

In het KNKV Magazine vertellen Wilma Vervoort en Gerrit Lolkema (beide lid van een RWVC) onder andere over de rol van de regionale werkgroepen en over hun eigen rol. “Verenigingen kunnen van ons ondersteuning verwachten op alle gebieden, op maat of met een aantal gezamenlijke verenigingen. En dan niet op afstand, we willen echt naast de vereniging staan”, aldus Vervoort en Lolkema. Meer over de Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal lees je hier. Alles over Vereniging Cenraal lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Communicatie naar verenigingen gaat veranderen
Verenigingsservice
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen

Zoals al eerder aangekondigd gaat het KNKV gerichter communiceren naar de verenigingen. Hiermee speelt het KNKV ook verder in op de behoefte en wens om de communicatie richting de verenigingen te verbeteren.

Lees meer
Update coronamaatregelen: antwoorden op veel gestelde vragen
Verenigingsservice
Update coronamaatregelen: antwoorden op veel gestelde vragen

Er zijn woensdag en donderdag meerdere vragen binnen gekomen, die betrekking hebben op de recente berichtgeving over de nieuwe kabinetsmaatregelen. De update lees je hier.

Lees meer
Nationale Sport Vakbeurs (On Tour)
Verenigingsservice
Nationale Sport Vakbeurs (On Tour)

Dit jaar vindt de Nationale Sport Vakbeurs plaats in Gorinchem én in Zwolle. Op de beurs kunnen bestuurders diverse dienstverleners en leveranciers uit de sportwereld ontmoeten en kennis opdoen over actuele thema’s.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders Financiën
Tool voor compensatieregelingen voor sportverenigingen
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Jongerenorganisaties en sportbonden roepen kabinet op om een stap te zetten voor jongeren
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijfde editie online KNKV Magazine