Skip to the main content

Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal

Verenigingsservice

Met de aanstelling van vier extra verenigingsadviseurs heeft het KNKV vorig jaar sterk geïnvesteerd in verenigingsservice. De verenigingsadviseurs van het KNKV werken samen met vrijwilligers, die vertegenwoordigd zijn in zes Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal. Samen zorgen zij dat alle advies- en ondersteuningsvragen van verenigingen worden beantwoord. Maar wat kunnen verenigingen van de regionale werkgroepen verwachten?

In het KNKV Magazine vertellen Wilma Vervoort en Gerrit Lolkema (beide lid van een RWVC) onder andere over de rol van de regionale werkgroepen en over hun eigen rol. “Verenigingen kunnen van ons ondersteuning verwachten op alle gebieden, op maat of met een aantal gezamenlijke verenigingen. En dan niet op afstand, we willen echt naast de vereniging staan”, aldus Vervoort en Lolkema. Meer over de Regionale Werkgroepen Vereniging Centraal lees je hier. Alles over Vereniging Cenraal lees je hier.

Gerelateerde artikelen

Vijf bestuursleden en elf managers
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijf bestuursleden en elf managers

De wijziging in de organisatiestructuur, die Tempo een aantal jaren geleden heeft ingezet, zorgt voor meer betrokkenheid en dat maakt het leuker voor vrijwilligers. Alles over de wijziging lees je hier.

Lees meer
NOC*NSF organiseert webinars
Verenigingsservice
NOC*NSF organiseert webinars

Wil je nieuwe kennis opdoen over financiën, communicatie, sociale veiligheid, arbitrage, duurzaamheid, een gezonde sportomgeving of wil je weten hoe je je vereniging klaarmaakt voor de toekomst? Meld je dan aan.

Lees meer
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging
Verenigingsservice
Een sociaal veilige sportomgeving bij je vereniging

Ondanks dat er nu even geen competitie is, blijft het belangrijk om sport op een sociaal veilige manier aan te bieden. Welke stappen je hiervoor kunt zetten lees je hier.

Lees meer

Topartikelen

KNKV Organisatie
Bondsbureau KNKV per 1 december op Papendal
Korfbalaanbod
Tips en inspiratie voor een kangoeroetraining
Competitie
Routekaart competitie