Skip to the main content

RCN Vakantieparken: vrijwilligers verrassen, vernieuwen en kortingsacties

Partners

De afgelopen maanden heeft RCN Vakantieparken samen met het KNKV opnieuw vrijwilligers in het zonnetje gezet door ze te verrassen met een gratis vakantie. Daarnaast heeft RCN onder andere accommodaties, speeltuinen en sportfaciliteiten vernieuwd én heeft RCN kortingsacties voor korfballers gelanceerd.

Met een speciale actiecode kunnen korfballers tot maximaal 25 procent korting ontvangen op een verblijf bij RCN. Deze actie is ook geldig in de kerstvakantie. Daarnaast zijn er Eindejaarsknallers voor wie boekt tussen 10 en 31 december 2020. Dit zijn vijf spectaculaire aanbiedingen. Meer over de vrijwilligersactie, vernieuwingen en de kortingsacties lees je in het KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

KNKV en ERIMA verlengen opnieuw met vier jaar
Nationale selecties Partners
KNKV en ERIMA verlengen opnieuw met vier jaar

ERIMA verzorgt ook de komende vier jaar de kleding van de nationale selecties en scheidsrechters voor het KNKV. Dat zijn beide partijen, die al sinds 2003 samenwerken, onlangs met elkaar overeengekomen.

Lees meer
KNKV en RCN verlengen succesvolle samenwerking
KNKV Organisatie Partners
KNKV en RCN verlengen succesvolle samenwerking

Ook de komende jaren bundelen het KNKV en RCN Vakantieparken hun krachten. Onlangs tekenden beide partijen een contract, dat ze tot 2024 aan elkaar verbindt.

Lees meer
KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken
Ledenwerving/-behoud Partners
KNKV ook deze zomer te vinden op diverse RCN Vakantieparken

Eén van de succesvolle onderdelen binnen de samenwerking van RCN Vakantieparken en het KNKV is Tour de Camping. Tijdens deze tour verzorgen KNKV-medewerkers Barry Schep en Dolf Nijbroek samen met een team …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd