Skip to the main content

RCN Vakantieparken: vrijwilligers verrassen, vernieuwen en kortingsacties

Partners

De afgelopen maanden heeft RCN Vakantieparken samen met het KNKV opnieuw vrijwilligers in het zonnetje gezet door ze te verrassen met een gratis vakantie. Daarnaast heeft RCN onder andere accommodaties, speeltuinen en sportfaciliteiten vernieuwd én heeft RCN kortingsacties voor korfballers gelanceerd.

Met een speciale actiecode kunnen korfballers tot maximaal 25 procent korting ontvangen op een verblijf bij RCN. Deze actie is ook geldig in de kerstvakantie. Daarnaast zijn er Eindejaarsknallers voor wie boekt tussen 10 en 31 december 2020. Dit zijn vijf spectaculaire aanbiedingen. Meer over de vrijwilligersactie, vernieuwingen en de kortingsacties lees je in het KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

KNKV en Herzog Medical verlengen samenwerking
(Sport) Medische zaken Partners
KNKV en Herzog Medical verlengen samenwerking

TeamNL Korfbal en Talent TeamNL Korfbal kunnen ook de komende twee jaren rekenen op de compressiekousen van Herzog Medical. Het KNKV en het Nederlandse Herzog Medical werken sinds 2018 samen en hebben …

Lees meer
KNKV en Mizuno verlengen samenwerking
Nationale selecties Partners
KNKV en Mizuno verlengen samenwerking

Mizuno is ook de komende twee jaar de schoenenpartner van het KNKV. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Mizuno, KNKV-partner sinds 2015, voorziet opnieuw de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Uitbreiding van de samenwerking is dat ook de Korfbal Leaguescheidsrechters de komende twee seizoenen Mizuno dragen.

Lees meer
Samen sterk met Sportstroom
Accommodatie Partners
Samen sterk met Sportstroom

Wil je een TVL-subsidie aanvragen omdat je door de coronamaatregelen minimaal dertig procent omzetverlies hebt geleden van oktober tot en met december, wil je weten of je kunt besparen op je vaste lasten door deel te nemen aan een energiecollectief of wil je gratis advies of begeleiding bij het verduurzamen van je accommodatie? SportStroom kan je helpen bij al deze onderwerpen.

Lees meer

Topartikelen

Vrijwilligers
MDT Sport biedt kansen voor verenigingen en jongeren
Opleidingen Trainers
Volg een KT3-opleiding op één van de tien locaties
Trainers
Sessies trainersbegeleiding in oktober