Skip to the main content

RCN Vakantieparken: vrijwilligers verrassen, vernieuwen en kortingsacties

Partners

De afgelopen maanden heeft RCN Vakantieparken samen met het KNKV opnieuw vrijwilligers in het zonnetje gezet door ze te verrassen met een gratis vakantie. Daarnaast heeft RCN onder andere accommodaties, speeltuinen en sportfaciliteiten vernieuwd én heeft RCN kortingsacties voor korfballers gelanceerd.

Met een speciale actiecode kunnen korfballers tot maximaal 25 procent korting ontvangen op een verblijf bij RCN. Deze actie is ook geldig in de kerstvakantie. Daarnaast zijn er Eindejaarsknallers voor wie boekt tussen 10 en 31 december 2020. Dit zijn vijf spectaculaire aanbiedingen. Meer over de vrijwilligersactie, vernieuwingen en de kortingsacties lees je in het KNKV Magazine.

Gerelateerde artikelen

Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Korfbalaanbod Partners
Tour de Camping blijkt opnieuw succesformule
Donderdag was RCN Zeewolde de achtste en laatste halte van de Tour de Camping 2021. Ook deze vierde editie van de inmiddels traditionele tour was meer dan geslaagd.
Lees meer
Sponsorreport: 'Innoveren helpt korfballers én het KNKV'
Partners
Sponsorreport: 'Innoveren helpt korfballers én het KNKV'
‘Al jaren laat het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) zien dat het oog heeft voor innovatieve ontwikkelingen in de sport. Dat vertaalt zich onder andere in langlopende, succesvolle samenwerkingen met diverse bedrijven. Afgelopen maanden heeft het KNKV opnieuw verschillende partnerships kunnen verlengen, zoals met ERIMA, Herzog Medical, Nea International (Push Sports braces) en in een eerder […]
Lees meer
Korfbal League CV en Eyecons bekrachtigen samenwerking
Partners
Korfbal League CV en Eyecons bekrachtigen samenwerking
Ook de komende vijf jaar zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via het online korfbalplatform Eyecons. Woensdagavond hebben de Korfbal League CV en Eyecons de reeds lopende samenwerking officieel bekrachtigd. Na een pilot in het seizoen 2013/2014 loopt de korfbalsport voorop in het op kwalitatief hoogwaardige wijze live streamen van wedstrijden. Binnen de Korfbal […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd