Skip to the main content

Pilots: korfbalevenementen op 24 april

Korfbalaanbod

Dinsdag 6 april werd bekendgemaakt dat er deze maand in heel Nederland pilots zijn met testbewijzen voor evenementen en activiteiten. Deelnemers kunnen meedoen aan zo’n evenement als ze middels een negatief testbewijs kunnen laten zien dat ze geen corona hebben.

Op zaterdag 24 april maken, op verzoek van NOC*NSF, twee korfbaltoernooien deel uit van deze serie pilots. Dalto/Klaverblad Verzekeringen (Driebergen) is bereid gevonden een toernooi voor A-jeugd te organiseren en LDODK/Rinsma Modeplein (Gorredijk) is gastheer van een toernooi voor B-jeugd. Voor beide breedtesportevenementen geldt dat ze buiten plaatsvinden en dat hieraan 120 personen van verenigingen uit de regio kunnen deelnemen.

Meer informatie

De verenigingen, die in aanmerking komen om mee te mogen doen aan deze evenementen, worden hiervoor op korte termijn benaderd door het KNKV. Nadere informatie over deze evenementen volgt ook op een later moment. De totale lijst met pilot-evenementen vind je hier.

Foto: Peter van Dieren, korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Terugblik op Tour de Camping
Korfbalaanbod
Terugblik op Tour de Camping

Met de clinic op het strand bij RCN Toppershoedje in Ouddorp is donderdag de derde editie van Tour de Camping afgesloten. Op acht verschillende RCN Vakantieparken in Nederland gaven Dolf Nijbroek (eerste week) en Barry Schep (tweede week) met hun team van vrijwilligers korfbalclinics aan in totaal zo’n 400 kinderen.

Lees meer
Cursussen OldStars walking korfball
Korfbalaanbod Trainers
Cursussen OldStars walking korfball

Voor verenigingen die willen starten of gestart zijn met het aanbieden van OldStars walking korfball zijn er interessante opstart- en trainerscursussen.

Lees meer
DKV Celeritas laat 60-plussers bewegen
Korfbalaanbod
DKV Celeritas laat 60-plussers bewegen

Bij DKV Celeritas doet een enthousiaste groep van zo’n twintig sporters wekelijks mee met OldStars walking korfball. Hoe de vereniging deze korfbalvorm heeft opgestart lees je hier.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering