Skip to the main content

Papendal Open 7 mei

KNKV Organisatie Partners

Op zaterdag 7 mei aanstaande organiseert Papendal de ‘Papendal Open’, waarmee het jaar waarin Papendal 50 jaar bestaat afgesloten wordt. Het belooft een feestelijke open dag te worden, waaraan ook het KNKV zijn steentje bijdraagt.

Tijdens de Papendal Open krijg je letterlijk een kijkje in alle binnen- en buiten (sport) locaties, kun je actief meedoen aan workshops of clinics en/of kun je je laten inspireren tijdens presentaties en talkshows met onder andere (oud) olympische sporters en talenten. Ook het KNKV draagt zijn steentje bij. Zo daagt het KNKV je uit om te komen schieten op één van de korven en staat er voor de jeugd een korfbal springkussen.

Informatie en tickets
De Papendal Open is gratis te bezoeken, maar je dient wel een ticket te bestellen. Voor meer informatie en tickets kijk je op de website van Papendal Open.

Gerelateerde artikelen

KNKV en Mizuno verlengen samenwerking
Nationale selecties Partners
KNKV en Mizuno verlengen samenwerking
Mizuno is ook de komende twee jaar de schoenenpartner van het KNKV. Dat zijn beide partijen onlangs overeengekomen. Mizuno, KNKV-partner sinds 2015, voorziet opnieuw de spelers en staf van TeamNL Korfbal, Talent TeamNL Korfbal (U21), U19 en U17 van indoor- (en running)schoenen. Uitbreiding van de samenwerking is dat ook de Korfbal Leaguescheidsrechters de komende twee seizoenen Mizuno dragen.
Lees meer
KNKV zet zich in voor kinderen met een spierziekte
Partners
KNKV zet zich in voor kinderen met een spierziekte
Het KNKV gaat samenwerken met Spieren voor Spieren met als doel om spierziekten bij kinderen te verslaan. Gezicht van de samenwerking is Daan Preuninger, speler van TeamNL Korfbal en Fortuna/Delta Logistiek. Hij wordt bijgestaan door kind-ambassadeur Danique van der Linden, die ondanks haar spierziekte met veel plezier korfbalt – en training geeft – bij PSV/lifovragen.nl. […]
Lees meer
Telefonische bereikbaarheid zomerperiode
KNKV Organisatie
Telefonische bereikbaarheid zomerperiode
De telefonische bereikbaarheid van het KNKV is aangepast in verband met de vakantieperiode. Sinds 1 juni is het KNKV op werkdagen alleen van 9.00 uur tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd