Skip to the main content

Overzicht verzonden mails

Verenigingsservice

Het hele jaar door verstuurt het KNKV informatie naar verenigingen per mail. Om ervoor te zorgen dat de informatie direct op de juiste plek binnen de vereniging binnenkomt, ontvangen naast de secretaris ook de contactpersonen die voor dat desbetreffende onderwerp in Sportlink zijn aangemeld de mail rechtstreeks in hun mailbox. Alle mails die verstuurd zijn vind je ook in een overzicht op de website zodat je de informatie altijd kunt inzien.

Zo wordt een mail over trainersbegeleiding bijvoorbeeld verstuurd naar het secretariaat, maar ook naar de contactpersoon technisch kader. Een mail over de vrienden- en vriendinnenmaand wordt bijvoorbeeld ook naar de contactpersonen jeugd en ledenwerving en -behoud verstuurd.

Sportlink

Voor deze communicatie maakt het KNKV gebruik van de gegevens uit Sportlink, het is daarom belangrijk dat de administratie in Sportlink altijd up to date is. Zo mis je geen belangrijke informatie. Wil je weten welke mails het afgelopen seizoen naar de verenigingen zijn verstuurd? Je vindt het overzicht hier.

 

Gerelateerde artikelen

Telefonische bereikbaarheid maandag 1 november   
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Telefonische bereikbaarheid maandag 1 november  

Op maandag 1 november 2021 is het KNKV in verband met een personeelsbijeenkomst tussen 11:00 en 15:00 uur telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 15:00 uur staat het KNKV weer voor iedereen klaar. 

Lees meer
Update coronamaatregelen
Verenigingsservice
Update coronamaatregelen

De op 3 november afgekondigde kabinetsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben opnieuw gevolgen voor de sport en dus ook voor het korfbal.

Lees meer
Jouw vereniging in de spotlight
Verenigingsservice
Jouw vereniging in de spotlight

In het KNKV Magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaring delen. Of het nu over vrijwilligersbeleid, accommodatiezaken, ledenwerving of flexibel lidmaatschap gaat, best practices zijn voor veel verenigingen interessant.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Voortgang zaalcompetitie 2021/2022
Vanaf zondagavond beperkingen voor de sport
Bestuurders Vrijwilligers
Dringende oproep: controleer het coronatoegangsbewijs