Skip to the main content

Overzicht verzonden mails

Verenigingsservice

Het hele jaar door verstuurt het KNKV informatie naar verenigingen per mail. Om ervoor te zorgen dat de informatie direct op de juiste plek binnen de vereniging binnenkomt, ontvangen naast de secretaris ook de contactpersonen die voor dat desbetreffende onderwerp in Sportlink zijn aangemeld de mail rechtstreeks in hun mailbox. Alle mails die verstuurd zijn vind je ook in een overzicht op de website zodat je de informatie altijd kunt inzien.

Zo wordt een mail over trainersbegeleiding bijvoorbeeld verstuurd naar het secretariaat, maar ook naar de contactpersoon technisch kader. Een mail over de vrienden- en vriendinnenmaand wordt bijvoorbeeld ook naar de contactpersonen jeugd en ledenwerving en -behoud verstuurd.

Sportlink

Voor deze communicatie maakt het KNKV gebruik van de gegevens uit Sportlink, het is daarom belangrijk dat de administratie in Sportlink altijd up to date is. Zo mis je geen belangrijke informatie. Wil je weten welke mails het afgelopen seizoen naar de verenigingen zijn verstuurd? Je vindt het overzicht hier.

 

Gerelateerde artikelen

NOC*NSF organiseert webinars
Verenigingsservice
NOC*NSF organiseert webinars
Wil je nieuwe kennis opdoen over financiën, communicatie, sociale veiligheid, arbitrage, duurzaamheid, een gezonde sportomgeving of wil je weten hoe je je vereniging klaarmaakt voor de toekomst? Meld je dan aan.
Lees meer
Update: FAQ Corona
Accommodatie Competitie Verenigingsservice
Update: FAQ Corona
Per 25 september zijn er wijzigingen in de landelijke coronamaatregelen. Op de pagina 'FAQ Corona' vind je de actuele informatie, op basis van het protocol van NOC*NSF.
Lees meer
Vijf bestuursleden en elf managers
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijf bestuursleden en elf managers
De wijziging in de organisatiestructuur, die Tempo een aantal jaren geleden heeft ingezet, zorgt voor meer betrokkenheid en dat maakt het leuker voor vrijwilligers. Alles over de wijziging lees je hier.
Lees meer

Topartikelen

Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd
Verenigingsservice
Denk mee over de toekomst van de jeugdcompetitie
Bestuurders
Ontdek welke voordelen de verenigingsmonitor jouw vereniging biedt