Suppliers

          

Push Sports is de leverancier van de gewrichtsbraces waar de korfballers van het KNKV mee spelen. Push Sports is een puur Nederlands product. De fabrikant, Nea international, is een op kennis en wetenschap gebaseerde vernieuwer met veel ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van hulpmiddelen op het gebied van het bewegingsapparaat. Naast de eigen deskundigheid en knowhow heeft Push Sports toegang tot de hulpbronnen en de deskundigheid van een netwerk van wetenschappers, specialisten en technici uit een verscheidenheid aan disciplines.

Samen met de medische commissie van het KNKV worden de braces van Push Sports steeds verder ontwikkeld om de korfballer te ondersteunen. Op de website kun je meer lezen over de braces die o.a. door TeamNL Korfbal worden gebruikt.

Erima is de kledingsupplier voor de districtsteams en de scheidsrechters van het KNKV. De Korfbal League scheidsrechters waren de eersten die in de mooie Erima kleding de velden betraden. Ook alle andere gediplomeerde scheidsrecters krijgen van het KNKV hun Erima scheidsrechterspakket. Sinds 2010 mogen niet alleen de scheidsrechters, maar ook de talententeams van elk district van het KNKV eens per 5 jaar nieuwe kleding bestellen bij Erima in hun eigen distictskleuren. Erima kleding is altijd zeer lang naleverbaar, zodat ook de clubs graag bij Erima hun clubkleding bestellen. Get together and Win is de slogan van Erima en straalt uit waar Erima voor staat, mooie teamwear voor iedereen die sport en wil winnen

 

Mizuno is de official shoe supplier van het KNKV en sinds de oprichting in 1906 streeft het Japanse sportmerk naar het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit sportuitrusting. Met deze missie verdiende het merk reeds haar sporen in onder meer running, volleybal, handbal, voetbal, golf en korfbal. Deze schat aan ervaring op het gebied van productontwikkeling zorgt ervoor dat Mizuno ernaar streeft om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau.
Mizuno heeft lichtgewicht korfbalschoenen in de collectie, die door verschillende unieke technologieën een hoge mate van demping combineren met een optimale stabiliteit. Deze modellen zullen vanaf nu dus ook gedragen worden door het nationale team.  

 

SportStroom is al ruim 13 jaar het kennisinstituut als het gaat om energiebesparing bij sportaccommodaties. Onze missie is ‘sportaccommodaties toekomstbestendig maken’. Ruim 3.000 Nederlandse sportverenigingen maken gebruik van onze expertise. Daaronder zijn meer dan 100 korfbalverenigingen. SportStroom ondersteunt haar achterban bij het grip krijgen op de energiekosten, het structureel terugdringen van het verbruik en het zelf opwekken van energie. Daartoe bieden we een uitgekiend palet aan diensten en producten.

 

Herzog Medical is grondlegger en marktleider in de Benelux op het gebied van compressiekousen binnen de sportwereld. Ons succes is gebaseerd op jarenlange medische ervaring en een continue dialoog met onze wederverkopers en  eindgebruikers. Ons productenassortiment bestaat uit professionele oplossingen voor tal van sportgerelateerde blessures.

Humanwave stelt de mens centraal in een onderneming. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat iedere ondernemer met de juiste online HR software veel beter kan inspelen op wie wanneer wat doet, het functioneren van medewerkers en de verbetering van de onderlinge samenwerking om zo aanzienlijke efficiency voordelen te behalen. Vanuit die visie heeft humanwave een HR-pakket ontwikkeld waarin alle gegevens rondom uw mensen samen komen. Met nu alles op één plek heeft u de beschikking over alles wat uw mensen aangaat en eventueel andere betrokkenen die u mee helpen met het runnen van uw bedrijf. Hiermee is humanwave het eerste totale HR-pakket voor MKB-ondernemers op de Nederlandse markt waar naast HR ook de salariszaken, personeelsplanning, taken en uren online op één plek bij elkaar komen. Wij geloven in online, wij geloven in mobiele devices en wij vinden dat software simpel moet zijn. Simpel betekent volgens ons dat u er direct mee aan de slag moet kunnen om zo snel volledig up and running te zijn. Wij komen graag met u in contact om u meer te vertellen over humanwave en onze aantrekkelijke sponsor voorwaarden wanneer u een sportbond of vereniging vertegenwoordigt.