Partners

 

Erima is de kledingsupplier voor de districtsteams en de scheidsrechters van het KNKV. De Korfbal Leaguescheidsrechters waren de eersten die in de mooie Erima-kleding de velden betraden. Ook alle andere gediplomeerde scheidsrecters krijgen van het KNKV hun Erima scheidsrechterspakket. Sinds 2010 mogen niet alleen de scheidsrechters, maar ook de talententeams van elk district van het KNKV eens per vijf jaar nieuwe kleding bestellen bij Erima. Erima-kleding is altijd zeer lang naleverbaar, zodat ook de clubs graag bij Erima hun clubkleding bestellen. GET TOGETHER AND WIN straalt uit waar Erima voor staat, mooie teamwear voor iedereen die sport en wil winnen.

Van 2020 tot en met 2024 is Rotterdam Ahoy het podium voor de Korfbal Leaguefinale. Rotterdam Ahoy is een bekende evenementenlocatie en beschikt over een indoor arena, zes beurs- en evenementenhallen en een congrescentrum. Deze combinatie van verschillende functies onder één dak is uniek en maakt Ahoy een van de meest veelzijdige evenementenlocaties van Nederland. Naast het faciliteren van evenementen, is Ahoy ook organisator van zeventien eigen titels, die in eigen huis of op locatie in binnen- en buitenland plaatsvinden.

Korfbaltotaal is dé webshop van het KNKV en partner op het gebied van alle korfbalgerelateerde sportartikelen. Hier kunnen alle korfballers terecht voor kleding, schoeisel, ballen, korfbalmaterialen en KNKV-promotieartikelen.    

Nederlandse Loterij is de grootste financierder van de Nederlandse sport. Over 2018 ontving de Nederlandse sport zo'n 43 miljoen euro, dat onder de sportbonden verdeeld wordt. Het KNKV ontvangt 575.000 euro.                                                                                                          

                            

Cashback World is een internationale shopping community en de naamsponsor van de Korfbal League. Met de Korfbal Cashback Card ontvangen korfballers en korfbalfans diverse voordelen op hun online en offline aankopen. Ook gaat er tot één procent van het aankoopbedrag naar hun korfbalvereniging. Korfbalverenigingen kunnen de Korfbal Cashback Card gratis aan hun leden verstrekken. De spelers en fans kunnen zichzelf ook gratis aanmelden voor het Korfbal Cashback Programma via mijn.korfbal.nl/ of via cashback.korfbal.nl

 

Sinds 2007 biedt Simpel.nl voordelige sim-only abonnementen aan, zonder gedoe. Simpel.nl daagt ingewikkelde zaken uit door ze eenvoudig en toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom staat Simpel.nl voor duidelijke communicatie en biedt het geen toestellen aan om lage tarieven te kunnen garanderen. Met het Plafond heb je bovendien maximale controle over je uitgaven. Iedereen is welkom bij Simpel.nl, daarom is er geen kredietcheck. Inmiddels maken honderdduizenden klanten gebruik van het Simpel.nl-aanbod.