Partners

 

Erima is de kledingsupplier voor de districtsteams en de scheidsrechters van het KNKV. De Korfbal League scheidsrechters waren de eersten die in de mooie Erima kleding de velden betraden. Ook alle andere gediplomeerde scheidsrecters krijgen van het KNKV hun Erima scheidsrechters pakket. Sinds 2010 mogen niet alleen de scheidsrechters, maar ook de talententeams van elk district van het KNKV eens per 5 jaar nieuwe kleding bestellen bij Erima in hun eigen distictskleuren. Erima kleding is altijd zeer lang naleverbaar, zodat ook de clubs graag bij Erima hun clubkleding bestellen. GET TOGETHER AND WIN is de slogan van Erima en straalt uit waar Erima voor staat, mooie teamwear voor iedereen die sport en wil winnen. 
 

                                                                                                                                                                            

 

Korfbaltotaal is dé webshop van het KNKV en partner op het gebied van alle korfbal gerelateerde sportartikelen. Hier kunnen alle korfballers terecht voor kleding, schoeisel, ballen, korfbalmaterialen en KNKV promotieartikelen.

De Nederlandse Loterij is de grootste financierder van de sport in Nederland. Ze neemt een aparte status in ten opzichte van alle andere sponsors, omdat geen ander bedrijf zoveel bijdraagt aan de sport. Het KNKV ontvangt de gelden van de Nederlandse Loterij via NOC*NSF op basis van haar status en het aantal leden. Jaarlijks ontvangt de Nederlandse sport zo'n 50 miljoen euro die onder de diverse sportbonden verdeeld wordt. Het KNKV ontvangt hiervan meer dan 600.000 euro. 

                                                                                                                                                                            

 

Jupiler is sinds september 2015 partner van het KNKV. Naast het KNKV profiteren ook alle korfbalclubs van deze overeenkomst. Scherpe tarieven, leuke acties en een passende tapinstallatie voor ieder volume, stellen elke vereniging in Nederland - klein of groot - in staat om een vers getapt biertje te serveren.

 

 

Cashback World is een internationale Shopping Community en de naamsponsor van de Cashback World Korfbal League. Met de Korfbal Cashback Card ontvangen korfballers en korfbalfans diverse shopvoordelen op hun online en offline aankopen. Ook gaat er tot 1% van het aankoopbedrag naar hun korfbalvereniging. Zo steunen zij de korfbalsport met iedere aankoop die ze doen! Korfbalverenigingen kunnen de Korfbal Cashback Card gratis aan hun leden verstrekken. De spelers en fans kunnen zichzelf ook gratis aanmelden voor het Korfbal Cashback Programma via mijn.korfbal.nl/ of direct via cashback.korfbal.nl