District werkgroepen opleidingen (DWO)

Het KNKV is onderverdeeld in vijf districten: Noord, Noord-West, Oost, Zuid en Zuid-West. Deze districten hebben allen een eigen werkgroepstructuur en bestuur. 
Binnen elk district is er een District Werkgroep Opleidingen (DWO), welke bestaat uit vrijwilligers. De werkgroep ondersteunt het KNKV met de operationele zaken rondom een opleiding.

Wat doet de DWO?
De DWO zorgt bij de opleidingen Korfbaltrainer 2 en 3 (KT 2 en KT 3) en een aantal arbitrale opleidingen voor de coördinatie en de planning van de opleiding. Ook regelen zij de docent van de training. Deze docent is door het KNKV geschikt bevonden en bereid de opleiding te geven. Heb jij je aangemeld voor een opleiding dan kom je, afhankelijk van de opleiding, hoogstwaarschijnlijk in contact met iemand uit de werkgroep van het district waarin jouw vereniging zit.
Heb je logistieke vragen over de opleiding of vragen over je aanmelding? Dan kun je terecht bij de DWO van jouw district via onderstaand mailadres.

 

Voor inhoudelijke vragen over één van de KNKV opleidingen, aanmelden voor KT4 en als je meer wilt weten over vrijstelling mail je naar opleidingen@knkv.nl.