Hellas’63 zoekt trainer voor selectie seizoen 2020-2021

Korfbalvereniging Hellas’63 uit Nunspeet zoekt een trainer voor het komende seizoen. Senioren 1 en 2 bestaat uit een goede mix van jeugd en ervaren spelers. Het eerste team komt in de zaal uit in de tweede klasse en op het veld in de vierde klasse, dit door keuzes na het seizoen 2018-2019. Het tweede team komt zowel op het veld als in de zaal uit in het breedtekorfbal, met de ambitie om weer op korte termijn terug te keren in het wedstrijdkorfbal.

De vereniging is op zoek naar een enthousiaste trainer die zijn of haar ideeën kan overbrengen op deze groep, waardoor er nieuwe elan ontstaat en er een frisse waait door de selectie. De selectie is de afgelopen jaren getraind door een tweetal spelers/trainers. De ambitie is om het eerste team op tweede klasse niveau te kunnen handhaven en hierin een stabiele factor te zijn en om het tweede team terug te brengen naar de wedstrijdkorfbalcompetitie, om de aansluiting met het eerste team meer tot stand te kunnen brengen.

Als jij een jonge trainer bent, die graag zijn of haar eerste stappen wilt maken op seniorenniveau, dan staat de vereniging daar positief tegenover. Van de nieuwe trainer wordt gevraagd om één keer in de week de selectie te trainen en één keer in de week alleen het eerste team te trainen. Daarnaast wordt verwacht dat de trainer de coaching van het eerste team verzorgt op de zaterdag. Ook ziet de vereniging een adviserende rol binnen de TC. Hier staat een nog nader te bepalen vergoeding tegenover. Ben jij degene die graag bij Hellas’63 aan de slag wil? Neem dan contact op met Coert Schemmekes via 06 50575713.

Datum: 7 mei 2020 uur

District Oost