Gezocht: trainer/coach Rood-Wit 2

Korfbalvereniging Rood-Wit uit Wezep zoekt voor het seizoen 2020/2021 een trainer/coach voor Rood-Wit 2. Rood-Wit is een hechte vereniging met groeiende ambities. Ledenaantallen stijgen en het niveau gaat omhoog. Dit jaar verhuist de vereniging naar de zaallocatie, waar naast uitbreiding van de zaalfaciliteiten ook nieuwe kunstgrasvelden gerealiseerd worden. Rood-Wit 2 speelt op dit moment op het veld in de reserve tweede klasse en in de zaal in de reserve derde klasse. De selectie is een mix van ervaren en jonge spelers, is leergierig en gedreven.

Rood-Wit is op zoek naar een trainer/coach die:

  • Communicatief sterk is en sociaal vaardig;
  • Motiveert en inspireert;
  • Boven de groep staat maar ook zorgt voor verbinding binnen de selectie;
  • Een duidelijke korfbalvisie heeft en de spelersgroep weet uit te dagen en scherp te houden;
  • Rustig en positief coacht maar durft in te grijpen als de wedstrijd daar om vraagt;
  • Op dinsdag bij de training assisteert, op donderdag de training verzorgt en zaterdag de coaching doet.

Rood-Wit 1 zal het seizoen starten met een nieuwe hoofdtrainer (inmiddels aangesteld). Verwacht wordt dat je samen met de hoofdtrainer de gehele selectie naar een hoger niveau brengt en in je rol ook een sparringpartner bent voor de hoofdtrainer. Het adviseren van de hoofdtrainer voor wat betreft het spel en de spelers behoort dan ook tot je verantwoordelijkheden. Ook startende trainers worden van harte uitgenodigd te reageren.

Interesse?
Rood-Wit gaat graag met je in gesprek! Neem bij interesse contact op met David André (Technische Commissie) per mail tc@roodwitwezep.nl of telefonisch 06-28712623. Reageren kan tot 8 april 2020.

Datum: 30 maart 2020 uur

District Oost