DOS-WK is Sportpleziervereniging van het jaar 2019!

DOS-WK uit Enschede greep de Week van het Sportplezier aan om activiteiten te organiseren waar het plezier van afspatte en maakten dat online goed zichtbaar. Zij lieten vooral via hun facebookpagina zien hoeveel plezier te beleven was bij hun vereniging en winnen hier mee de clinic voor de jeugd van Talent TeamNL en de clinic voor de trainers van Bondscoach Talent TeamNL, Kees Vlietstra! Gefeliciteerd DOS-WK! Jullie vereniging is Sportpleziervereniging van het Jaar 2019!

De Week van het Sportplezier vond dit jaar plaats van 2 tot en met 10 maart. In de Week van het Sportplezier staat het sportplezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld. Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Het KNKV zette tijdens deze week een actie uit om #sportplezier op en om de korfbalvelden te stimuleren. Verenigingen die activiteiten organiseerden tijdens de Week van het Sportplezier werden uitgedaagd om dit zichtbaar te maken op de sociale media met daarbij de hashtag #sportplezier. DOS-WK was de meest zichtbare, actieve vereniging en mag nu de titel Sportpleziervereniging van het jaar 2019 dragen en krijgt Talent TeamNL op bezoek. 

 

Datum: 19 maart 2019 - 11:41 uur

District Oost Korfbal Zichtbaar Sportief