Skip to the main content

Ontvangen leden een Koninklijke onderscheiding? Laat het weten!

Verenigingsservice

Koningsdag is in aantocht en dat betekent ook dat burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding ontvangen tijdens de lintjesregen. Dit jaar worden naar schatting 2750 burgers gedecoreerd. Ontvangt een lid van jouw vereniging een Koninklijke onderscheiding? Laat dit dan weten aan het KNKV.

Als een lid van jouw vereniging, die ook lid is van het KNKV, een Koninklijke onderscheiding ontvangt dan kun je een mail sturen naar monique.de.kruijf@knkv.nl. Het KNKV zal het desbetreffende lid verblijden met een bloemetje en een vermelding op de website. Is er een foto gemaakt van deze bijzondere gelegenheid en mag het KNKV deze foto gebruiken? Stuur deze dan mee in de mail.

Foto: Marco Spelten, Korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

Update FAQ’s
Verenigingsservice
Update FAQ’s

Vandaag heeft NOC*NSF de veelgestelde vragen nader gespecificeerd en het sportprotocol geüpdatet. Deze update leidt tot enkele aanpassingen in de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden.

Lees meer
Vijf bestuursleden en elf managers
Best practice Bestuurders Verenigingsservice
Vijf bestuursleden en elf managers

De wijziging in de organisatiestructuur, die Tempo een aantal jaren geleden heeft ingezet, zorgt voor meer betrokkenheid en dat maakt het leuker voor vrijwilligers. Alles over de wijziging lees je hier.

Lees meer
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen
Verenigingsservice
Communicatie naar verenigingen gaat veranderen

Zoals al eerder aangekondigd gaat het KNKV gerichter communiceren naar de verenigingen. Hiermee speelt het KNKV ook verder in op de behoefte en wens om de communicatie richting de verenigingen te verbeteren.

Lees meer

Topartikelen

Ledenwerving/-behoud Verenigingsservice
KNKV Magazine #6: ledenwerving en ledenbehoud
Competitie
Geen veldcompetitie in het voorjaar
Bestuurders Verenigingsservice
Vanaf nu mogelijk: invullen verenigingsmonitor 2020-2021