Skip to the main content

Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen

Trainers Verenigingsservice

Nu jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar weer buiten mogen sporten in groepsverband, zijn veel verenigingen weer begonnen met de trainingen voor de seniorenteams. Maar hoe vul je nu een training in als je ook spelers in een team hebt die ouder zijn dan 26 jaar? Trainers die hier meer over willen weten kunnen zich aanmelden voor één van de drie online vragenuren waarin korfbaladviseurs diverse vragen van deelnemers beantwoorden over dit thema.

De vragenuren die volgende week plaatsvinden staan onder leiding van korfbaladviseurs Leon Simons, Eric Geijtenbeek, Dolf Nijbroek, Kees Vliestra en Barry Schep. De vragenuren vinden plaats op maandag 8 maart om 16.00 uur, op woensdag 10 maart om 19.30 uur en op vrijdag 12 maart om 19.30 uur. Aan elk vragenuur kunnen twintig personen deelnemen. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je vooraf via de mail een link waarmee je kunt deelnemen.

De start van korfbaltrainingen in de media

Vorige week was er in diverse media aandacht voor de start van de korfbaltrainingen voor jongeren en jongvolwassenen. Zo kwam onder andere Hart van Nederland langs bij een training van Duko en kwam Omroep Fryslân op bezoek bij KF De Wâlden.

Gerelateerde artikelen

Kader versterken met een clubkadercoach
Trainers
Kader versterken met een clubkadercoach

Acht korfbalverenigingen hebben het afgelopen jaar meegedaan aan het proeftuinenproject clubkadercoaching. Door mee te doen aan dit project kregen de trainers en coaches van de verenigingen ondersteuning van buurtsportcoaches.

Lees meer
Servicecijfer KNKV 2018 bekend
KNKV Organisatie Verenigingsservice
Servicecijfer KNKV 2018 bekend

Sinds 2016 voert het KNKV jaarlijks in juni de servicemeting uit. Op basis van de resultaten kan de KNKV-organisatie ingericht worden om verenigingen nog beter te kunnen ondersteunen.

Lees meer
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'
Trainers
Webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken'

Dinsdag 7 juli organiseert het KNKV een webinar voor trainers. Tijdens het webinar gaan bondscoach Scholtmeijer, mastercoach Van den Bos en embedded scientist Willemsen in op hoe je het seizoen kunt beginnen zonder overbelasting en blessures.

Lees meer

Topartikelen

Bestuurders
KNKV zoekt bondsraadsleden: pak jij deze kans?
Trainers
Webinar technisch beleid: teamsamenstelling
Bestuurders Verenigingsservice
Breek-de-Weekbijeenkomsten voor bestuurders: inspiratie en verandering