Skip to the main content

Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen

Trainers Verenigingsservice

Nu jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar weer buiten mogen sporten in groepsverband, zijn veel verenigingen weer begonnen met de trainingen voor de seniorenteams. Maar hoe vul je nu een training in als je ook spelers in een team hebt die ouder zijn dan 26 jaar? Trainers die hier meer over willen weten kunnen zich aanmelden voor één van de drie online vragenuren waarin korfbaladviseurs diverse vragen van deelnemers beantwoorden over dit thema.

De vragenuren die volgende week plaatsvinden staan onder leiding van korfbaladviseurs Leon Simons, Eric Geijtenbeek, Dolf Nijbroek, Kees Vliestra en Barry Schep. De vragenuren vinden plaats op maandag 8 maart om 16.00 uur, op woensdag 10 maart om 19.30 uur en op vrijdag 12 maart om 19.30 uur. Aan elk vragenuur kunnen twintig personen deelnemen. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je vooraf via de mail een link waarmee je kunt deelnemen.

De start van korfbaltrainingen in de media

Vorige week was er in diverse media aandacht voor de start van de korfbaltrainingen voor jongeren en jongvolwassenen. Zo kwam onder andere Hart van Nederland langs bij een training van Duko en kwam Omroep Fryslân op bezoek bij KF De Wâlden.

Gerelateerde artikelen

De KT4-opleiding door de ogen van de cursist
Opleidingen Trainers
De KT4-opleiding door de ogen van de cursist

In september 2021 start de KT4-opleiding weer. Dit is een interessante opleiding voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen in het trainersvak en de ambitie heeft om hoofdcoach te worden. Manon Wiegerink …

Lees meer
Jouw vereniging in de spotlight
Verenigingsservice
Jouw vereniging in de spotlight

In het KNKV Magazine staan regelmatig verenigingen in de spotlight, omdat ze succesvol zijn op een bepaald gebied en graag hun ervaring delen. Of het nu over vrijwilligersbeleid, accommodatiezaken, ledenwerving of flexibel lidmaatschap gaat, best practices zijn voor veel verenigingen interessant.

Lees meer
Verenigingsondersteuning: verenigingsadviseurs én korfbaladviseurs
Korfbalaanbod Verenigingsservice
Verenigingsondersteuning: verenigingsadviseurs én korfbaladviseurs

Om verenigingen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft het KNKV diverse adviseurs in dienst. De adviseurs ondersteunen verenigingen op onderwerpen waar zij behoefte aan hebben. Sinds 1 december 2020 telt het …

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd