Skip to the main content

Online vragenuur: trainen binnen de huidige maatregelen

Trainers Verenigingsservice

Nu jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar weer buiten mogen sporten in groepsverband, zijn veel verenigingen weer begonnen met de trainingen voor de seniorenteams. Maar hoe vul je nu een training in als je ook spelers in een team hebt die ouder zijn dan 26 jaar? Trainers die hier meer over willen weten kunnen zich aanmelden voor één van de drie online vragenuren waarin korfbaladviseurs diverse vragen van deelnemers beantwoorden over dit thema.

De vragenuren die volgende week plaatsvinden staan onder leiding van korfbaladviseurs Leon Simons, Eric Geijtenbeek, Dolf Nijbroek, Kees Vliestra en Barry Schep. De vragenuren vinden plaats op maandag 8 maart om 16.00 uur, op woensdag 10 maart om 19.30 uur en op vrijdag 12 maart om 19.30 uur. Aan elk vragenuur kunnen twintig personen deelnemen. Je kunt je aanmelden via dit formulier. Als je je hebt aangemeld dan ontvang je vooraf via de mail een link waarmee je kunt deelnemen.

De start van korfbaltrainingen in de media

Vorige week was er in diverse media aandacht voor de start van de korfbaltrainingen voor jongeren en jongvolwassenen. Zo kwam onder andere Hart van Nederland langs bij een training van Duko en kwam Omroep Fryslân op bezoek bij KF De Wâlden.

Gerelateerde artikelen

Consequenties maatregelen verwerkt in FAQ
Verenigingsservice
Consequenties maatregelen verwerkt in FAQ
Wat zijn voor korfbalverenigingen en -fans de consequenties van de additionele kabinetsmaatregelen, die vandaag ingaan? Na overleg met NOC*NSF heeft het KNKV de pagina met veel gestelde vragen en antwoorden - knkv.nl/faqcorona - bijgewerkt.
Lees meer
Kijk of luister terug: ‘Wedstrijdklaar in drie weken’
Trainers
Kijk of luister terug: ‘Wedstrijdklaar in drie weken’
Met tweehonderd aanmeldingen was er veel belangstelling voor het webinar 'Wedstrijdklaar in drie weken' van afgelopen dinsdagavond. Hier kijk of luister je het webinar terug en kun je lezen wat er besproken is.
Lees meer
Je hebt nog ongeveer één maand om de verenigingsmonitor af te ronden!
Bestuurders Verenigingsservice
Je hebt nog ongeveer één maand om de verenigingsmonitor af te ronden!
Heeft jouw vereniging de verenigingsmonitor vorig jaar ingevuld en dit jaar nog niet? Dan is het belangrijk om dit nog snel te doen. Zo zorg je er namelijk voor dat jouw data bewaard blijft en je dus historie opbouwt én behoud je je toegang tot het benchmark dashboard. Omdat veel gegevens al voor jou zijn ingevuld, is het maar een kwartiertje werk.
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd