Skip to the main content

Online informatieavond over MDT Sport

Vrijwilligers

Wil je jongeren de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen en zo investeren in de bestuurders, coördinatoren, trainers en coaches van de toekomst? Doe dan mee aan MDT Sport en begeleid jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten terwijl zij zich inzetten als vrijwilliger voor jouw vereniging. Op maandag 7 december 2020 is er een informatieavond voor verenigingen.

MDT Sport is een programma vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met dit programma kunnen jongeren de sportwereld en het verenigingsleven leren kennen en zichzelf ontwikkelen. Voor verenigingen is dit een waardevol programma omdat het nieuwe vrijwilligers kan opleveren én omdat je hiermee diverse opleidingen gefinancierd kunt krijgen voor jongeren.

Informatieavond

Wil je meer weten over MDT Sport of heb je specifieke vragen over dit programma? Meld je dan aan voor de online informatieavond. Deze vindt plaats op maandag 7 december 2020 van 20.00 uur tot 21.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@mdtsport.nl. Meer over MDT Sport lees je op mdtsport.nl. Op deze pagina lees je wat MDT Sport jouw vereniging kan opleveren.

Gerelateerde artikelen

In de spotlight: Anita Manders
Vrijwilligers
In de spotlight: Anita Manders

Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Anita Manders. Manders is vrijwilliger bij haar eigen vereniging én is vrijwilliger bij het KNKV. Bij haar eigen …

Lees meer
SKF maakt werk van arbitrage
Arbitrage Best practice Vrijwilligers
SKF maakt werk van arbitrage

Korfbalvereniging SKF beschikt over veel betrokken vrijwilligers. Tot voor kort was het vinden van voldoende scheidsrechters nog een opgave, maar hier heeft de hoofdklasser een passende werkwijze voor gevonden. SKF deelt in …

Lees meer
In de spotlight: Jeroen Breeschoten
Vrijwilligers
In de spotlight: Jeroen Breeschoten

Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight. Dit keer is dat bondsbestuurder Jeroen Breeschoten. Jeroen is al ruim veertig jaar vrijwilliger van de bond in diverse functies.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Hervorming zaalcompetitie (standaardklassen)
Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd