Skip to the main content

Online informatieavond over MDT Sport

Vrijwilligers

Wil je jongeren de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen en zo investeren in de bestuurders, coördinatoren, trainers en coaches van de toekomst? Doe dan mee aan MDT Sport en begeleid jongeren bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten terwijl zij zich inzetten als vrijwilliger voor jouw vereniging. Op maandag 7 december 2020 is er een informatieavond voor verenigingen.

MDT Sport is een programma vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met dit programma kunnen jongeren de sportwereld en het verenigingsleven leren kennen en zichzelf ontwikkelen. Voor verenigingen is dit een waardevol programma omdat het nieuwe vrijwilligers kan opleveren én omdat je hiermee diverse opleidingen gefinancierd kunt krijgen voor jongeren.

Informatieavond

Wil je meer weten over MDT Sport of heb je specifieke vragen over dit programma? Meld je dan aan voor de online informatieavond. Deze vindt plaats op maandag 7 december 2020 van 20.00 uur tot 21.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@mdtsport.nl. Meer over MDT Sport lees je op mdtsport.nl. Op deze pagina lees je wat MDT Sport jouw vereniging kan opleveren.

Gerelateerde artikelen

Koninklijke onderscheiding voor KNKV-leden
Vrijwilligers
Koninklijke onderscheiding voor KNKV-leden
Afgelopen dinsdag ontvingen zo'n 3000 burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving een Koninklijke onderscheiding tijdens de Lintjesregen. Het KNKV feliciteert alle KNKV-leden die een onderscheiding hebben ontvangen. Hieronder zie je welke KNKV-leden welke onderscheiding hebben ontvangen.
Lees meer
In de spotlight: Anita Manders
Vrijwilligers
In de spotlight: Anita Manders
Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Anita Manders. Manders is vrijwilliger bij haar eigen vereniging én is vrijwilliger bij het KNKV. Bij haar eigen vereniging was ze al vanaf jongs af aan trainer en scheidsrechter, deed ze het wedstrijdsecretariaat en heeft ze G-korfbal opgestart. Als KNKV-vrijwilliger is […]
Lees meer
In de spotlight: Brigitte Strijbos
Vrijwilligers
In de spotlight: Brigitte Strijbos
Het KNKV zet regelmatig een vrijwilliger in de spotlight en dit keer is dat Brigitte Strijbos. Brigitte is beoordelaar en begeleider van scheidsrechters in opleiding, houdt zich als secretaris van de District Werkgroep Arbitrage bezig met kwaliteitsbewaking van beoordelaars en brengt als lid van de Regionale Werkgroep Vereniging Centraal arbitrage onder de aandacht bij verenigingen. […]
Lees meer

Topartikelen

Trainers Verenigingsservice
Clinic ‘Training geven: de basics’ bij jouw vereniging?
Arbitrage Bestuurders Ledenwerving/-behoud Trainers Verenigingsservice
Terugblik en terugkijken digitaal korfbalcongres 2022
Best practice Bestuurders Verenigingsservice Vrijwilligers
Vierde editie KNKV Magazine gepubliceerd