Skip to the main content

Onderscheidingen voor KNKV-vrijwilligers

KNKV Organisatie Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van ongekende betekenis. Naast de vele vrijwilligers bij verenigingen, zijn er ook vrijwilligers die zichzelf op landelijk niveau inzetten voor de korfbalsport. Zij voeren bijvoorbeeld functies uit in het bestuur of in commissies en zijn onmisbaar voor onze sport. De afgelopen weken hebben vijf van deze vrijwilligers een KNKV-onderscheiding ontvangen als dank voor hun bijdrage aan de korfbalsport. Wij feliciteren Jasper van den Beld, Rinus den Doelder, Wessel Gunnewegh, Chris Koerten en Bastiaan ter Weel met hun onderscheiding.

Een overzicht van alle KNKV-onderscheidingen en wat elke onderscheiding betekent, vind je op deze pagina.

Jasper van den Beld

Jasper was sinds de oprichting van de tuchtcommissie in 1999 lid van deze commissie. Vanaf 2018 was hij voorzitter van deze commissie. Jasper werd daarom benoemd als lid van verdienste. Dit gebeurt bij personen die zich bestuurlijk hebben ingezet om vorm en inhoud te geven aan het KNKV in al haar facetten.

Rinus den Doelder

Rinus was net als Jasper sinds de oprichting van de tuchtcommissie in 1999 lid van deze commissie. Rinus ontving daarom de KNKV-verbondsspeld. Deze speld wordt uitgereikt aan personen die zich gedurende lange tijd hebben ingezet voor het KNKV. Een speld waarmee waardering wordt uitgedrukt aan personen die in de schaduw hun steentje hebben bijgedragen.

Wessel Gunnewegh

Wessel was sinds 2007 lid van de tuchtcommissie. Wessel ontving net als Rinus de KNKV-verbondsspeld, omdat ook hij zichzelf langdurige tijd heeft ingezet voor het KNKV en in de schaduw zijn steentje heeft bijgedragen, waarvoor we hem ook erg dankbaar zijn.

Chris Koerten

Chris is vele jaren lid geweest van de Commissie van Beroep. Zijn ervaring als scheidsrechter, beoordelaar en opleider gaven lange tijd goede input voor het opstellen van de uitspraken. Als dank hiervoor is Chris benoemd tot Lid van Verdienste, omdat hij zichzelf bestuurlijk heeft ingezet om vorm en inhoud te geven aan het KNKV in al haar facetten.

Bastiaan ter Weel

Bastiaan is net als Chris lange tijd actief geweest binnen de Commissie van Beroep. Ook zijn ervaring als scheidsrechter, beoordelaar en opleider gaven lange tijd goede input voor het opstellen van de uitspraken. Als dank kreeg Bastiaan de KNKV-verbondsspeld, omdat hij zichzelf langdurige tijd heeft ingezet voor het KNKV en in de schaduw zijn steentje heeft bijgedragen.

Gerelateerde artikelen

Athletic Skills Model-opleidingen voor korfbaltrainers in 2024
Opleidingen Trainers
Athletic Skills Model-opleidingen voor korfbaltrainers in 2024
Wil jij je vaardigheden als trainer/coach verder ontwikkelen? Begin 2024 start Athletic Skills Model (ASM) weer met de ASM-instructeursopleiding Advanced, een opleiding die ook voor korfbaltrainers en -coaches interessant kan zijn. Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk onderbouwd model voor alle bewegers. De ASM-opleidingen zijn speciaal ontwikkeld om dit model te leren implementeren binnen […]
Lees meer
Storing in de KNKV Wedstrijdzaken-app (update 14:15)
Competitie
Storing in de KNKV Wedstrijdzaken-app (update 14:15)
Er was een storing in de KNKV Wedstrijdzaken-app, waardoor het DWF ook niet beschikbaar was.  Update 14:15 uur: De app werkt weer. Doordat iedereen nu tegelijk inlogt kan het nog even duren voordat iedereen direct er in kan, maar dat is een kwestie van tijd. Afhandelen wedstrijden We verzoeken iedereen nu de storing opgelost is, […]
Lees meer
Bondsraadsvergadering 16 december 2023
KNKV Organisatie
Bondsraadsvergadering 16 december 2023
Zaterdag 16 december 2023 vindt er weer een bondsraadsvergadering plaats. De agenda en bijbehorende stukken voor deze vergadering zijn vandaag naar de verenigingen verstuurd en zijn ook hier te vinden. Deze vergadering, in de strategische cyclus de evaluerende vergadering genoemd, staat in het teken van het terugkijken op het afgelopen seizoen door middel van het […]
Lees meer

Topartikelen

Nationale selecties
TeamNL Korfbal wint elfde WK-goud in historische finale
Competitie
Definitief programma zaalcompetitie
Best practice Verenigingsservice
Er is weer een nieuw KNKV Magazine!