Verantwoord sporten bij Noordenveld

Vanaf 29 april mogen kinderen tot en met 12 jaar en jeugd vanaf 13 tot en met 18 jaar, onder begeleiding, weer samen trainen in de buitenlucht. Korfbalvereniging Noordenveld heeft uitgaande van de ‘richtlijnen verantwoord sporten’ van het NOC/NSF en het korfbalprotocol van het KNKV een eigen protocol opgesteld, wat inmiddels door de gemeente Noordenveld is goedgekeurd.

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk enthousiaste kinderen en jongeren de kans krijgen om  mee te doen, dus ook niet-leden van korfbalvereniging Noordenveld. Alle trainingen worden begeleid door ervaren korfbaltrainers. Bij iedere training is een daarvoor aangestelde ‘corona-coördinator’ aanwezig. Zowel de trainers als de corona-coördinatoren houden toezicht op de naleving van de regels uit het protocol.

Trainingstijden:
D-/E-pupillen (6 t/m 12 jr): maandag en woensdag 17 - 18 uur; start leden 4 mei
C-aspiranten (13 t/m 14 jr): maandag en woensdag 18.15 – 19 uur; start leden 4 mei
A-junioren/B-aspiranten (14 t/m 18 jr): maandag en woensdag 19.15 – 20 uur; start leden 6 mei
Kangoeroes (3 tot 6 jaar) : zaterdag 10-11 uur; start 9 mei.

Meetrainen
De eerste week zijn alleen leden van korfbalvereniging Noordenveld welkom op de trainingen. Wanneer de richtlijnen goed worden nageleefd, zijn ook andere kinderen welkom. Kinderen die graag mee willen trainen, kunnen zich daarvoor aanmelden via info@kvnoordenveld.nl. De organisatie kan dan van te voren bepalen of er niet teveel kinderen aanwezig zijn. De kinderen moeten hun leeftijd aantonen met een identiteitsbewijs. Om te weten aan welke regels en afspraken iedereen zich moet houden worden deze bij aanmelding bekend gemaakt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Inge De Franco via info@kvnoordenveld.nl of 06-34248124.

Datum: 2 mei 2020 uur

District Noord