Ritola: Rusthoven verlengd en Vedder assistent-coach

Het bestuur van Ritola is blij te melden dat Andreas Rusthoven ook komend seizoen hoofdtrainer/coach blijft bij Ritola. Hij zal worden geassisteerd door Mark Vedder (tweede team) en Janet Terpstra (teammanager).

Rusthoven is bezig aan een uiterst succesvol eerste jaar, waarbij het eerste team tot aan de uitbraak van Corona volop in de race was voor promotie in de zaalcompetitie naar de overgangsklasse en ook op het veld stonden ze 4 punten los. Het tweede team speelt op het veld in de  reserve eerste klasse en in de zaal reserve tweede klasse, waar Apeldoorn 2 te sterk was. Oud-coach van het tweede team Jan Hartman neemt na vier mooie seizoenen afscheid van het tweede team. Zijn plek zal worden opgevuld door Mark Vedder, oud-speler en aanvoerder van het eerste team. Janet Terpstra blijft als teammanager de trainersstaf completeren.

Volgend seizoen komt een erg talentvolle junioren groep over naar de senioren. Het eerste team wil in het seizoen 2020-2021, zowel op het veld als in de zaal, weer volop meedoen voor promotie naar de Overgangsklasse. Het tweede team heeft de ambitie in de zaal terug te keren naar de reserve 1-ste klasse en op het veld in die klasse te handhaven. Het bestuur rekent op een vervolg van de succesvolle samenwerking.

Datum: 4 mei 2020 uur

District Noord