Inspiratieavond technisch beleid

Wil de technische commissie van jouw vereniging aan de slag met een technisch beleidsplan? En hebben de trainers van jouw vereniging behoefte aan inspiratie voor trainingen? Kom dan met de technische commissie én de trainers van jouw vereniging naar de inspiratieavond over technisch beleid op vrijdag 31 januari bij LDODK/Rinsma Modeplein in Gorredijk.

Deze inspiratieavond is een vervolg op de succesvolle inspiratieavond bij TOP/SolarCompleet en duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze avond is er voor de technische commissies een workshop over het opstellen van een korfbaltechnisch beleidsplan en voor trainers gaat de workshop over spelenderwijs talent ontwikkelen. Ook geven de makers van de app van Spelenderwijs Verbeteren een clinic met een presentatie met filmpjes die de visie hier op verduidelijken.  

Workshop technisch beleidsplan opstellen
Korfbaltechnisch beleid gaat over de vraag ‘Hoe spelen wij binnen onze vereniging korfbal met elkaar?’ Een technische commissie heeft vaak als doel om samen met alle trainers de korfballers van de vereniging hun talent zo goed mogelijk te laten ontwikkelen en ze zo veel mogelijk plezier te laten beleven. Met een korfbaltechnisch beleidsplan zorg je voor een basis en denk je na over hoe je trainers kunt werven, opleiden, begeleiden en behouden. Tijdens deze workshop krijg je tips over hoe je als vereniging een goed korfbaltechnisch beleidsplan kunt opstellen en krijg je handvaten waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Workshop spelenderwijs talent ontwikkelen
Naast een goede basis met een sterk korfbaltechnisch beleidsplan is het ook belangrijk dat elk team goede trainers heeft. Het toepassen van wedstrijdechte spelvormen tijdens de training is een goede manier om effectief te leren. De workshop spelenderwijs talent ontwikkelen inspireert trainers en geeft tips over de opzet van een training. Trainers krijgen nieuwe spel- en trainingsvormen aangeleerd door spelenderwijs verbeteren en leren hoe ze kunnen ingrijpen tijdens verschillende oefeningen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de inspiratieavond via dit contactformulier met het onderwerp 'Inschrijving promotour'. Let op: je hebt nog maar twee dagen de tijd om je aan te melden!

Datum: 29 januari 2020 uur

District Noord Technisch beleid