Beachkorfbaltoernooi Kios Ruinerwold

Kios Ruinerwold organiseert voor het tweede jaar een Beachkorfbaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op zondag 14 juli 2019 vanaf 11.00 uur op sportpark Ruinerwold.

Het toernooi is bestemd voor korfballers en recreanten vanaf 13 jaar (C’s, B’s, A’s en senioren). Hier zal tijdens de poule-indeling ook zoveel mogelijk rekening mee worden gehouden. Een team bestaat uit minimaal vier spelers (2 heren, 2 dames). Deelname aan het toernooi kost €15,- per team, betalen kan op de dag zelf.

We zijn ook nog op zoek naar scheidsrechters die tijdens het toernooi een aantal wedstrijden willen fluiten. Dit kan apart op het opgaveformulier worden aangegeven. Voor seniorenteams geldt dat ze verplicht een scheidsrechter moeten leveren. Dit mag ook één van de spelers zijn.

Er wordt gespeeld volgens de officiële spelregels van het IKF.

Opgeven voor kan tot uiterlijk 1 juli via de website https://beacheventruinerwold.nl. Een lidmaatschap van een verenigingen is niet nodig.

Meer informatie is te vinden op de website https://beacheventruinerwold.nl. Daarnaast kun je contact opnemen met Ronald Wagter via beachkorfbal.kiosruinerwold@hotmail.com 

Op zaterdag 13 juli 2019 zullen er tevens beach activiteiten zijn, in de vorm van tennis en volleybal.

Datum: 5 juni 2019 uur

Beachkorfbal District Noord