Vacature trainer/coach ODO 2

CKC ODO Maasland is voor het tweede seniorenteam per seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach. Samen met de trainer/coach Leon Posthumus van ODO 1 is deze trainer/coach verantwoordelijk voor de trainingen van de selectie en coaching van ODO 2.

ODO is een middelgrote, sportieve en actieve vereniging in Midden Delfland met circa 250 leden. De vereniging beschikt over een moderne accommodatie met uitstekende trainingsfaciliteiten en een professionele medische staf. ODO 1 en 2 spelen momenteel tweede klasse met de ambitie om een stabiele factor te zijn in de top van de tweede klasse en uiteindelijk mee te dingen naar het kampioenschap.

Vacature trainer/coach ODO 2
ODO is op zoek naar een trainer/coach die met een frisse blik, ambitie en humor de ambitie heeft om de selectie met overwegend jonge spelers (gemiddeld 24 jaar) verder te laten groeien. De voorkeur gaat uit naar een enthousiaste trainer die zelf op hoger niveau heeft gespeeld en hierdoor een mooie combinatie is met onze ervaren hoofdtrainer. Trainingen van de selectie zijn op het veld en in de zaal op dinsdag- en donderdagavond.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rob van der Hak, voorzitter Technische Commissie via Rob van der Hak

Datum: 8 juni 2020 uur

District Noord-West