Vacature trainer/coach Excelsior 2

CKV Excelsior uit Delft is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor Excelsior 2. Excelsior 2 speelt op het veld en in de zaal in de reserve eerste klasse.

Dit jaar bestaat Excelsior honderd jaar en de vereniging heeft 450 leden. Prestatie, sportiviteit en gezelligheid gelden als basis voor de hele vereniging en de vereniging beschikt over een moderne accommodatie en uitstekende trainingsfaciliteiten.

Wat zoekt Excelsior?
Excelsior zoekt een trainer/coach die ambitie heeft en prestatie, sportiviteit en gezelligheid goed weet te combineren. De trainer/coach van Excelsior 2 werkt samen met de hoofdtrainer en assistent trainer van Excelsior 1 (Overgangsklasse veld, eerste klasse zaal). Uiteraard stem je de doordeweekse trainingen af met de hoofdtrainer/coach en je zal tevens waar mogelijk bij de wedstrijden Excelsior 1 actief zijn. De trainingen zijn zowel op het veld als in de zaal op dinsdag en donderdag.

Spreekt dit je aan of heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Nelleke Kamps (nelleke.kamps@ckv-excelsior.nl).

Datum: 18 juni 2020 uur

District Noord-West