Synergo zoekt trainer/coach voor tweede team

Voor het seizoen 2020-2021 (en mogelijk langer) zoekt korfbalvereniging Synergo een trainer/coach voor het tweede team. De Utrechtse vereniging zoekt een trainer/coach die het accent kan leggen op het ontwikkelen van de spelers en het team en die bereid is zichzelf continu uit te dagen en te ontwikkelen. De trainer/coach werkt hierbij samen met de hoofdtrainer. Omdat Synergo een leervereniging is, is het mogelijk om het certificaat Korfbaltrainer 3 te halen middels een interne opleiding.

Synergo is zich sterk aan het ontwikkelen. Al jaren wordt er gewerkt vanuit een duidelijke visie op korfbal en op het geven van trainingen. De kern is dat spelers zich kunnen ontwikkelen op korfbalgebied in een veilige omgeving. De trainer is de vormgever van dat proces in de praktijk. Synergo is een levendige en gastvrije vereniging, waar zeer regelmatig nieuwe seniorenspelers zich bij aansluiten, onder andere door het feit dat Utrecht een universiteitsstad is. Op dit moment heeft Synergo elf senioren- (waarvan twee midweek) en zestien jeugdteams. Het eerste team speelt in de eerste klasse, het tweede team in de reserve tweede klasse. Sinds november 2018 kan de vereniging ook beschikken over een sporthal op haar geheel vernieuwde accommodatie.

Reageren
Heb je interesse in het trainerschap van Synergo 2 dan kun je contact opnemen door een mail te sturen naar: roblof@xs4all.nl. Vermeld daarin je naam, woonplaats en telefoonnummer. Daarna zal met jou contact worden opgenomen.

Datum: 6 maart 2020 uur

District Noord-West District Oost District Zuid-West