LUNO zoekt selectiecoach

Korfbalvereniging LUNO zoekt voor het seizoen 2020/2021 een enthousiaste trainer/coach voor LUNO 1. LUNO is een betrokken vereniging met tweehonderd leden. De kantine staat in Linschoten, waar het iedere zaterdag vol staat met kangoeroes, jeugdteams, selectie en supporters. Kijk voor een impressie op www.kvluno.nl.

LUNO heeft een jonge, leergierige selectie die met veel plezier traint en wedstrijden speelt. LUNO speelt in de zaal bovenin mee in de derde klasse en op het veld speelt LUNO in de tweede klasse. Naast de inspanningen op het veld, zoekt LUNO ook de gezelligheid op in de eigen kantine op het veld.

Wat zoekt LUNO?
LUNO zoekt een trainer/coach die het team motiveert en met hen de koers die nu is ingezet wilt volhouden en daarop voortborduurt. Of je nu al heel wat vliegjaren erop hebt zitten of je zoekt voor het eerst een team om te coachen, ga dan met LUNO in gesprek. Het gaat om de juiste binding met het team! Wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar Maarten Bak via bestuur@kvluno.nl.

Datum: 2 april 2020 uur

District Noord-West District Oost