Twents open Schutterstoernooi bij KV Rigtersbleek

Alweer voor het zestiende jaar organiseert korfbalvereniging Rigtersbleek het Schutterstoernooi. Het evenement staat garant voor een dag of weekend vermaak. Het schottoernooi, foodplein en knallend feest zijn dé ingrediënten die dit toernooi jaarlijks tot een groot succes maken. Met jaarlijks ongeveer driehonderd deelnemers is dit één van de grootste schutterstoernooien van Nederland. In 2020 vindt het toernooi plaats op 20 juni en het belooft weer een succes te worden!

De inschrijvingen zijn open sinds 1 maart en kost deelname kost €6,- per persoon. Het toernooi is al jaren lang een groot succes onder korfballers en niet-korfballers. Met een hoofdtoernooi en verliezersronde is het toernooi geschikt voor iedereen, waarbij elke deelnemer een zo volledig mogelijk toernooi heeft. Naast het Schutterstoernooi worden er jaarlijks ook andere activiteiten georganiseerd, waaronder het Foodplein en als afsluiter een knallend eindfeest.

Teamuitje?
Wil jij samen met je vrienden of je team meedoen aan het schutterstoernooi en er een geweldig weekend van maken? Dat komt goed uit, want vanaf dit jaar kun je een volledig arrangement boeken voor tien of twintig personen. Samen overnacht je in een grote legertent tent, inclusief ontbijt, deelname aan het toernooi en avondeten (zaterdag). Een arrangement voor tien personen kost €220,- en voor twintig personen €440,-. Dat is dus maar €22,- per persoon, waar je normaal €30,- voor kwijt bent. Je hebt de mogelijkheid om op vrijdag of zaterdag aan te komen.

Kijk op www.schutterstoernooi.nl voor meer informatie.
.
.

Datum: 2 maart 2020 uur

District Noord District Oost