Junior Fun, Welcome home to Heerenveen

WELCOME HOME PARTY

Onder junioren in het noorden van het land is Junior Fun inmiddels een begrip. Het is drie dagen lang jullie afsluiting van het seizoen! De ultieme mix van fun, feest en korfbal vindt plaats van 21 t/m 23 juni op het sportcomplex van KV Heerenveen. We zijn blij jullie weer in Heerenveen te mogen verwelkomen!

Zoals jullie van ons gewend zijn begint het evenement op vrijdag, is het toernooi op zaterdag en breken we af en ruimen we op op zondag. Er zijn 2 feestavonden, we ontbijten en 'dineren' met elkaar. So far so good!

Er zijn echter ook een paar nieuwe 'spelregels' waarvoor we jullie aandacht vragen. De één spannender dan de ander, maar we hebben er wel mee te maken ;)

Leeftijdsgrens
Junior Fun is, zoals de naam doet vermoeden, voor junioren. Toch? Niet, dit jaar! Iedereen U21 is welkom om deel te nemen aan dit mooie evenement. 

Kamperen aan It Hege Stik, beperkt ruimte!
In verband met het efficiënt in kunnen delen van onze kampeerterreinen (2) is aanmelding dit jaar inclusief een slaapplek in een tent. De tenten worden dus door ons opgezet en aan jullie beschikbaar gesteld. Er zijn tenten voor 10 en 20 personen beschikbaar, het kan soms betekenen dat je met een andere vereniging in een tent geplaatst wordt. Gezellig toch!

Er is beperkt ruimte; geef jullie vereniging dus snel op om er zeker van te zijn dat je er bij kunt zijn. De opgaven kunnen vanaf ca. 24 maart via de speciale website gedaan worden. De sluitingsdatum is 5 mei.

Kosten
Voor een geheel verzorgd weekend (inclusief slaapplaats in tent, 2 feestavonden, 2 keer ontbijt en 1 keer avondeten, toernooi en de gezelligheid van KV Heerenveen) betaal je € 50,00 p.p.

Reserveren?
Alvast een plekje reserveren voor jouw vereniging? Geef in ieder geval je verenigingsnaam door en het aantal personen en dan reserveren wij een plekje voor jullie. Mail naar info@kv-heerenveen.nl
De eerste 10 verenigingen krijgen op de eerste feestavond een rondje van de organisatie!

Datum: 13 maart 2019 - 13:03 uur

District Noord