Aanmeldformulier Korfbalcongres 2020

Met dit formulier meld je je aan voor het Korfbalcongres. Iedere deelnemer dient zich individueel aan te melden. Alle informatie in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden rondom het Korfbalcongres. Als de werkzaamheden zijn afgerond en de evaluatie is verstuurd, wordt de ingevulde data verwijderd. 

Ik meld me aan voor de volgende workshops:

De workshops 'Samen verenigd besturen' en 'Samen naar een gezondere sportomgeving' zijn niet meer beschikbaar in de eerste workshopronde. In de tweede workshopronde zijn deze workshops nog wel beschikbaar.
De workshop 'Met toegevoegde waarde meer inkomsten genereren' is niet meer beschikbaar in de tweede workshopronde. In de eerste workshopronde is deze workshop nog wel beschikbaar.

Indien het niet mogelijk is om je in te delen bij bovenstaande twee workshops dan word je ingedeeld bij jouw reservekeuze.

Als je je hebt aangemeld voor het Korfbalcongres maar er toch niet bent, wordt er een no-show in rekening gebracht van vijftig euro. Door dit formulier in te vullen ga je hiermee akkoord. Als je een vraag hebt over het korfbalcongres kun je mailen naar verenigingcentraal@knkv.nl.