Aanvraag Goodiebag schoolkorfbal

Houd de herinnering aan de korfballessen levendig door de kinderen een leuke goodiebag mee te geven. Met onder andere een knutselkorf en een balletje, zodat ze thuis kunnen blijven oefenen. Zelf aan te vullen met bijvoorbeeld een flyer van je vereniging, waarmee je ze aanbiedt een paar keer gratis mee te trainen!

De goodiebags zijn met dit formulier aan te vragen, met een minimum van 50 stuks. Per 50 stuks betaal je €99,00 (incl. verzendkosten). Betalen kan door het betreffende bedrag over te maken naar rekeningnummer NL16TRIO0198346999 t.n.v. KNKV, o.v.v. ‘verzendkosten goodiebags’ en de naam van je vereniging. Voor elke goodiebag die je extra wilt bestellen bovenop het stuks aantal van 50 betaal je €2,50.

 

Alle informatie die je opgeeft met dit formulier wordt alleen gebruikt voor de noodzakelijke werkzaamheden voor de aanvraag Goodiebag schoolkorfbal.

Vul hier het adres in waar de Goodiebags kunnen worden afgeleverd.
De goodiebags zijn aan te vragen, met een minimum van 50 stuks. Per 50 stuks betaal je €99,00 (incl. verzendkosten). Voor elke goodiebag die je extra wilt bestellen bovenop het stuks aantal van 50 betaal je €2,50.