Skip to the main content

NOC*NSF-voorzitter Van Zanen ziet thriller

KNKV Organisatie

Met een enerverende eerste speelronde van de Cashback World Korfbal League is dit weekend het zaalseizoen op vlammende wijze van start gegaan.

NOC*NSF-voorzitter Anneke van Zanen was vrijdagavond aandachtig toeschouwer bij het openingsduel tussen Fortuna/Delta Logistiek en PKC/SWKGroep. Ze gaf aan onder de indruk te zijn van de snelheid van het spel en de vaardigheid van de atleten. Ook vond ze het mooi om te zien hoe de mannen en vrouwen in het veld gelijkwaardig aan elkaar zijn.

De volledige reactie van Van Zanen vind je op korfballeague.nl, net als de verslagen en samenvattingen van de duels en een mediaoverzicht. Aankomend weekend start de dameskorfbalcompetitie en het weekend erna start de competitie voor alle overige teams.

Foto: Edwin Sonneveld, korfbalfoto.nl

Gerelateerde artikelen

KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen
KNKV Organisatie
KNKV: intentie om naar Papendal te verhuizen

Het KNKV heeft de intentie om met het bondsbureau naar Papendal (Arnhem) te verhuizen. Dat heeft directeur Kees Rodenburg dinsdag aan het personeel meegedeeld. Sinds 2006 is het bondsbureau gevestigd op de KNVB Campus in Zeist.

Lees meer
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur   
KNKV Organisatie
Vacature: KNKV zoekt verenigingsadviseur  

Het KNKV is op korte termijn, ter vervanging van een met pensioen gaande verenigingsadviseur, op zoek naar een nieuwe verenigingsadviseur voor de provincies Groningen en Friesland (cluster A). Als verenigingsadviseur beheer je …

Lees meer
Terugblik bondsraadvergadering
KNKV Organisatie
Terugblik bondsraadvergadering

Afgelopen zaterdag vond de derde bondsraadvergadering van dit jaar plaats. Een uitgebreide terugblik op deze digitale bondsraadvergadering vind je hier.

Lees meer

Topartikelen

Competitie
Zaalcompetitie gaat weer van start
KNKV Organisatie Opleidingen Trainers
Boek ‘The art of Korfball coaching’: de praktijk gevisualiseerd
Bestuurders Verenigingsservice
Lancering online platform voor sportbestuurders