Wordt jullie #sportplezier beloond met een clinic van Talent TeamNL Korfbal?

De Week van het Sportplezier komt er weer aan, 2-10 maart is het zover!  En dat betekent dat jouw vereniging weer kans maakt op een clinic van internationals. Vorig jaar won ODO Maasland de titel Sportpleziervereniging van het jaar en daarmee een clnic van TeamNL Korfbal. Een bekroning op een week vol sportplezier! Neemt jouw vereniging dit jaar de titel over van ODO?

In de Week van het Sportplezier staat het sportplezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld! Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Ook in 2019 zetten wij weer tijdens de Week van het Sportplezier, een actie uit voor zoveel mogelijk plezier in en om de korfbalvelden.

Waar wordt de jeugd op jouw vereniging blij van? Wat zou jouw korfbalvereniging kunnen organiseren om aan sportplezier bij te dragen? Organiseer die activiteiten tijdens de Week van het Sportplezier van 2 - 10 maart en maak dit zichtbaar op de sociale media. Gebruik daarbij de hashtag #sportplezier en je maakt kans op de titel Sportpleziervereniging van het Jaar en een clinic voor de jeugd van Talent TeamNL Korfbal maar ook een clinic voor de trainers van de bondscoach van Talent TeamNL Korfbal, Kees Vlietstra, op jouw vereniging!

De meest zichtbare, originele en actieve verenigingen maken kans. En win je de prijs niet, dan heb je toch maar even heel mooie promotie gemaakt voor je vereniging. Want dat is toch de leukste korfbalvereniging van de regio?

Zie voor meer informatie en tips voor activiteiten de pagina Week van het Sportplezier.

 

 

Datum: 8 februari 2019 - 15:00 uur

Korfbal Korfbal Zichtbaar Sportief Talent TeamNL Korfbal