Wordt jullie #sportplezier beloond met een clinic?

De Week van het Sportplezier komt er weer aan, 2 tot en met 10 maart is het zover! Neemt jouw vereniging de titel 'Sportpleziervereniging van het jaar' over van ODO en verdienen jullie daarmee een clinic van Talent TeamNL Korfbal?

In de Week van het Sportplezier staat het sportplezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld. Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Clinics TalentTeamNL en diens bondscoach
Ook in 2019 zet het KNKV tijdens de Week van het Sportplezier weer een actie uit om #sportplezier op en om de korfbalvelden te stimuleren. Verenigingen die activiteiten organiseren tijdens de Week van het Sportplezier worden uitgedaagd om dit zichtbaar te maken op de sociale media met daarbij de hashtag #sportplezier. Daarmee maak je kans op de titel Sportpleziervereniging van het Jaar en een clinic voor de jeugd van Talent TeamNL Korfbal én  een clinic voor de  verenigingstrainers van de bondscoach van Talent TeamNL Korfbal, Kees Vlietstra.

De meest zichtbare, originele en actieve verenigingen maken kans. En win je de prijs niet, dan heb je toch maar even heel mooie promotie gemaakt voor je vereniging. Want dat is toch de leukste korfbalvereniging van de regio?

Zie voor meer informatie en tips voor activiteiten de pagina Week van het Sportplezier.

 

Datum: 8 februari 2019 uur

Korfbal Korfbal Zichtbaar Sportief Talent TeamNL Korfbal