Winnaars G-korfbalclinics bekend

Als nieuwe ambassadeur van het G-korfbal gaat international Marjolijn Schenk dit jaar langs bij zeven verenigingen. Ze gaat clinics geven om zo veel mogelijk G-korfballers te leren kennen, te zien wat de sport voor hen betekent en ze een leuke activiteit te bezorgen. Afgelopen weekend werd bekend welke verenigingen een clinic gewonnen hebben.

In januari is een actie uitgezet waarmee G-korfbalteams een clinic van Marjolijn konden winnen door aan te geven waarom hun team een clinic verdient. Ruim twintig teams namen deel aan de winactie. Marjolijn kijkt er naar uit om de winnaars te bezoeken: “Samen spelen, schieten, scoren, juichen, lachen.. Ik heb ontzettend veel zin om de clinics te geven!”

Veel mooie reacties
Marjolijn heeft met veel plezier alle mooie reacties gelezen. “Er zijn verenigingen die de begeleiders en spelers met de clinic willen bedanken voor hun inzet en enthousiasme, teams die de clinic willen gebruiken ter voorbereiding op de Special Olympics en er zijn zelfs teams die voor elke speler een unieke reden hebben”, aldus Marjolijn.

Winnaars
De zeven G-korfbalteams die een clinic gewonnen hebben zijn: IJsselvogels, Dindoa, Emmeloord, Dijkvogels, Merwede, Antilopen en Tempo. De contactpersonen hebben een mail ontvangen en de data worden binnenkort vastgesteld.

Niet gewonnen
De teams die wel hebben deelgenomen aan de winactie maar niet hebben gewonnen, krijgen alsnog de mogelijkheid om bij een clinic aanwezig te zijn. Deze teams zijn welkom bij een clinic die plaatsvindt bij een vereniging in de buurt en hebben hierover een mail ontvangen.

Niet deelgenomen
Teams die niet hebben deelgenomen aan de winactie maar toch graag aanwezig willen zijn bij één van de zeven clinics kunnen een mail sturen naar dolf.nijbroek@knkv.nl. Dolf kijkt dan of er plek is voor dat team om ook mee te doen met de clinic. Zet in de mail de naam van jouw vereniging, bij welke clinic je wilt aansluiten en het aantal G-korfballers waarmee je wilt komen.

Datum: 12 februari 2020 uur

G-korfbal