Winactie: G-korfbalclinic van international Marjolijn Schenk

Heeft jouw vereniging een enthousiast G-team? Is plezier belangrijk en vinden de spelers het gaaf om internationals te ontmoeten? Leren ze graag nieuwe vaardigheden of werken ze toe naar de Special Olympics? Maak de spelers dan blij met een clinic van international Marjolijn Schenk.

Tijdens de Korfbal Challenge gaf Marjolijn haar eerste G-korfbalclinic als nieuwe ambassadeur van het G-korfbal. Ze vond het zo leuk om te zien hoeveel plezier de G-korfballers hadden dat ze dit jaar gratis clinics gaat geven bij zeven verenigingen. Wil jij kans maken op een G-korfbalclinic van Marjolijn? Doe dan mee met de winactie.

Clinics
De clinics vinden plaats in de maanden februari, maart, april, mei, september, oktober en november. Eén clinic in elke maand. In verband met het trainingsprogramma van Marjolijn vindt de clinic plaats op woensdagavond. De exacte datum van de clinic wordt samen met de vereniging bepaald. Een clinic duurt anderhalf uur en draait om plezier.

Meedoen met winactie
Als je kans wilt maken op de clinic kun je je aanmelden via dit formulier. In het formulier vul je een aantal algemene gegevens in en beantwoord je de vraag: ‘Waarom verdient jouw team een clinic van Marjolijn Schenk?’. De zeven leukste, origineelste en mooiste antwoorden worden beloond met een clinic. Aanmelden kan tot 31 januari en snel daarna worden de zeven winnaars bekend gemaakt.

Voorwaarden
Als vereniging zorg je voor een accommodatie, het materiaal en minimaal twaalf deelnemers. Dit mogen twaalf G-korfballeden van jouw vereniging zijn maar het aantal mag ook aangevuld worden met vrienden- en vriendinnen van de G-korfballers. Ook kun je G-korfballers van omliggende verenigingen uitnodigen. Bij minder dan twaalf deelnemers gaat de clinic niet door.

Foto: Gertrude de Vries, Korfbalfoto.nl

 

Datum: 16 januari 2020 uur

G-korfbal