Webinar technisch beleid

Maandagavond 8 juni organiseert het KNKV een webinar over technisch beleid. Tineke Bosch en Pleun van Doornik van Team Opleidingen gaan tijdens de webinar in gesprek met bondscoach Wim Scholtmeijer en mastercoach Jan-Sjouke van den Bos over alles wat met technisch beleid te maken heeft. Zowel bij het inschrijven als tijdens de webinar kun je vragen stellen, die tijdens de webinar beantwoord/besproken zullen worden.

Een goed technisch beleid draagt bij aan tevreden leden en kan je vereniging naar een hoger niveau brengen. Tijdens de webinar wordt besproken welke vragen je moet beantwoorden om een goed technisch beleidsplan op te stellen. Het gaat onder andere over werven, opleiden, begeleiden en het behouden van leden. Het doel van de webinar is om deelnemers tools en inspiratie te geven om aan de slag te gaan met het technisch beleidsplan van hun eigen vereniging.

Inschrijven
De webinar start om 19.30 uur. Inschrijven doe je via deze link, waarna je een link ontvangt naar de webinar, die interactief van vorm zal zijn.

Datum: 2 juni 2020 uur

Technisch beleid