Voor bestuurders: Breek-de-Weekbijeenkomsten

Met elkaar willen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. De verenigingen zijn hierbij het belangrijkste middel. Het is dan ook belangrijk om jullie als verenigingen centraal te stellen en zo goed mogelijk te adviseren en service te verlenen. Daarom intensiveert het KNKV de relatie met alle 480 aangesloten verenigingen. We komen naar je toe! 

 

In vervolg op de succesvolle bijeenkomsten van vorig jaar starten we in september weer met de bestuurlijke ontmoetingen in de vorm van Breek-de-Weekbijeenkomsten waar je onder andere de verenigingsadviseurs en beroepskrachten van het KNKV kunt ontmoeten. Ook hoor je meer over wat Vereniging Centraal voor jouw vereniging betekent. Net als vorig jaar worden de Breek-de-Weekbijeenkomsten opgeluisterd door Helder theatergroep. Zij zullen met interactief theater onderwerpen zoals ‘Vereniging Centraal’, ‘Technisch Beleid’ en ‘Gezonde Sportkantine’, aan de kaak stellen.

Wil je collega-bestuurders van andere verenigingen leren kennen, kennis delen/ophalen, netwerken of wil je weten wat het KNKV voor jouw vereniging kan betekenen dan zijn deze bijeenkomsten écht iets voor jou!

We zien je graag op één van de gratis Breek-de-Weekbijeenkomsten in september of oktober 2019. Je bent van harte welkom vanaf 17.30 uur. We starten om 18.00 uur met een gezamenlijk hapje eten waarna rond de klok van 18.45 uur het programma begint. Rond 21.00 uur is het programma afgelopen. Uiteraard is er dan nog tijd voor een drankje en gezellig na kletsen. Je kunt je voor de bijeenkomst van jouw keuze aanmelden met dit formulier.

Data Breek-de-Weekbijeenkomsten

  • Woensdag 18 september 2019, locatie VZOD te Kudelstaart
  • Maandag 23 september 2019, locatie De Mejander te Oldeberkoop
  • Woensdag 25 september 2019, locatie DSC te Eindhoven
  • Maandag 30 september 2019, locatie KVZ te Zutphen
  • Woensdag 2 oktober 2019, locatie DeetosSnel te Dordrecht

Met elkaar maken we er een interessante en gezellige avond van!

Meer informatie over Vereniging Centraal vind je hier.
Heb je vragen? Wil je nu al persoonlijk contact? Neem contact op via verenigingcentraal@knkv.nl 

Datum: 10 juli 2019 uur

Bestuurders Vereniging Centraal