Verkiezing Sportaccommodatie van het Jaar

Sport jouw korfbalvereniging op de mooiste en duurzaamste accommodatie van Nederland? Nomineer jouw sportaccommodatie dan voor de branche-award ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en maak kans op een waardecheque voor jouw vereniging! De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties.

De Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen en Vakbeurs Sportaccommodaties. Met deze award willen de partijen verenigingen aanspreken en inspireren tot een verdere professionalisering van de accommodatie.

Duurzaamheid
Het thema van dit jaar is duurzaamheid. Het gaat er om dat je bespaard hebt door bijvoorbeeld hergebruik van materialen, besparing van energie of vermindering van vervuiling of afval. Binnen het thema duurzaamheid worden twee awards uitgereikt: ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en de stimuleringsprijs ‘Beste Initiatief Duurzaamheid’. Hier vind je meer informatie over de awards.

Aanmelden
Je kunt jouw accommodatie nomineren tot 4 februari 2020 via dit aanmeldformulier. Bij de aanmelding is het belangrijk dat je bewijst dat je bespaard hebt en dat je laat zien in welke mate jouw vereniging duurzaamheid uitdraagt in de communicatie.

Jury en prijsuitreiking
Een professionele vakjury bestaande uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO, beoordeelt uit alle inzendingen welke accommodaties en verenigingen in de prijzen vallen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Vakbeurs Sportaccommodatie.

Vakbeurs Sportaccommodaties
Op 5 maart vind je in Expo Houten alle informatie over het ontwerp, de bouw, de inrichting, het onderhoud en het beheer van sportaccommodaties. Wil je nieuwe producten en diensten ontdekken, je kennis verrijken en bij de prijsuitreiking van de awards aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze website en krijg gratis toegang.

Datum: 17 januari 2020 uur

Accommodatie