Valto B1 naar Eindtoernooi B-jeugd 1e klasse

Valto B1 doet op zaterdag 22 juni mee aan het Eindtoernooi B-jeugd eerste klasse. Door met 20-11 te winnen van Achilles hebben zij het kampioenschap in de eerste klasse binnengehaald. Dit kampioenschap geeft recht op deelname aan het Eindtoernooi B-jeugd.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 22 juni in Tilburg. Aan dit toernooi nemen acht teams mee, verdeeld over twee poules. Gedurende de dag vinden er verschillende wedstrijden plaats, waarna kruisfinales gespeeld worden. Om een plek in de finale te bemachtigen, moet Valto de poule zien te winnen.

Valto B1 speelt op dit moment 1e klasse. Afgelopen zaterdag 1 juni hebben zij met 20-11 van Achilles gewonnen. Hierdoor kunnen zij niet meer ingehaald worden door andere concurrenten. Komende zaterdag staat nog een wedstrijd tegen KCR B1 op het programma, maar dit zal voor Valto niets aan de stand veranderen. Na deze wedstrijd zal het team zich klaarmaken voor het NK B-jeugd in de eerste klasse. Volgend jaar zal het team uitkomen in de hoofdklasse.

Datum: 5 juni 2019 uur

Competitie District Noord-West