Vacatures: KNKV zoekt vier verenigingsadviseurs

Het KNKV wil zo veel mogelijk mensen laten genieten van korfbal. In het bereiken van dit streven stelt het KNKV de vereniging centraal. Verenigingen bieden mensen namelijk een veilige omgeving om te korfballen en vormen daarmee het belangrijkste instrument om mensen te ‘verenigen’.

De ambitie van het KNKV is om met alle (480) verenigingen een vorm van relatie te hebben. Die ambitie bereiken we door regulier contact te onderhouden met de verenigingen, onderzoek te doen naar de wensen- en behoefte van de verenigingen en proactief te handelen bij (mogelijke) ‘probleemsituaties’.

Om de relatie met de verenigingen verder te verstevigen en gezamenlijk verder te groeien stelt het KNKV op korte termijn vier extra verenigingsadviseurs aan.

Deze verenigingsadviseurs gaan een relatie aan met de verenigingen en ondersteunen ze op het gebied van bestuurlijke en organisatorische vraagstukken.

Vacature
- Het functieprofiel is hier te vinden.
- Het betreft bij voorkeur een fulltime functie (38 uur), maar andere varianten zijn bespreekbaar.
- De aanstelling is vooralsnog voor één jaar, per ingang van 1 augustus 2019, met een mogelijkheid tot verlenging.
- Functieschaal 8/9 van de CAO Sport, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Solliciteren
De sollicitatietermijn is gesloten. 

Vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Gert-Jan Kraaijeveld, manager Korfbalparticipatie: gert-jan.kraaijeveld@knkv.nl

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd op woensdag 12, vrijdag 14 en dinsdag 18 juni 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Datum: 29 mei 2019 uur

Vacatures