Tour de Camping, we gaan bijna los!

Over een week is het zover! Op maandag 30 juli trapt Barry Schep met zijn team de KNKV Tour de Camping (#TOURDECAMPING) af op camping RCN De Schotsman in Kamperland, Zeeland. Tot en met vrijdag zullen zij vervolgens verschillende campings in Zeeland aandoen om lokale campinggasten kennis te laten maken met korfbal.

De week daarop, op 6 augustus, begint Dolf Nijbroek met zijn team aan dezelfde tour op de Veluwe, met als eerste halte camping ’t Lierderholt. Ook dit team doet tot en met vrijdag 10 augustus vijf verschillende campings aan.

Programma Zeeland
In Zeeland doen we de volgende campings aan: RCN De Schotsman in Kamperland (30 juli),  Ons Buiten in Oostkapelle (31 juli),  De Pekelinge in Oostkapelle (1 aug), Julianahoeve in Renesse (2 aug), RCN Toppershoedje in Ouddorp (3 aug).

Programma Veluwe
Op de Veluwe zijn we hier: ’t Lierderholt in Beekbergen (6 aug), De Jutberg in Laag-Soeren (7 aug), De Haeghehorst in Ermelo (8 aug), De Bosgraaf in Lieren (9 aug), Samoza in Vierhouten (10 aug).

Ben je in de buurt? Grote korfbalfan? En kun je het korfballen niet missen in de vakantie? Kom dan naar een van deze campings. Het animatieteam gaat toffe clinics verzorgen. 

Hou FacebookTwitter en met name Instagram in de gaten om volledig up-to-date te blijven van #TOURDECAMPING.

Datum: 24 juli 2018 uur

Korfbal