Toewijzingen organisatie KNKV-evenementen

Elk jaar vinden er een aantal KNKV-evenementen plaats, die (mede) georganiseerd worden door verenigingen. Het gaat om evenementen zoals Kampioenschappen van Nederland, eindtoernooien, RTC-toernooien en finales. Verenigingen konden zich voor de organisatie van deze evenementen inschrijven. De toewijzingen zijn nu bekend.

Voor de eindfase van de zaalcompetitie zijn de halve finales voor de B-jeugd zaal toegewezen aan KOAG en wordt bij KCR de finale gespeeld. De zaalfinales Dameskorfbal vinden plaats bij De Korfrakkers en voor de Kampioenschappen van Nederland en eindtoernooien voor de jeugd zijn Unitas/Perspectief, Viking, Valto en SCO de aangewezen organiserende verenigingen.

Overzicht
Ook de verenigingen DOS Kampen/Veltman, NKC’51, Movado, Harkema, DAW Schaijk, Vlug & Vaardig (G), Kinea, VZOD, KIOS’45, Wolderwijd, Synergo en Oranje Wit (D) hebben evenementen toegewezen gekregen. Het overzicht van alle toewijzingen vind je in de brief die de betreffende verenigingen inmiddels ontvangen hebben. Alle e-mails die verstuurd worden naar de verenigingen zijn terug te vinden op de website onder verenigingsinformatie. Een overzicht van alle evenementen vind je ook in de agenda.

Evenement bij jouw vereniging
Voor de organisatie van een aantal evenementen heeft nog geen toewijzing plaats kunnen vinden. Hier lees je meer over het organiseren van een KNKV-evenement bij jouw vereniging. Heeft jouw vereniging interesse, stuur dan een mail naar competitie@knkv.nl.  
 

Datum: 21 februari 2020 uur