Start Nationale Sportweek

Mogen start de Nationale Sportweek. Dit is een mooie mogelijkheid om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met jouw vereniging. Dit kan door activiteiten te organiseren of social media extra in te zetten. Vanuit het KNKV zetten we die week in met beachkorfbalclinics voor ruim 1000 kinderen.

Sport doet iets met je. Sport maakt je fitter, geeft je meer zelfvertrouwen, maakt je socialer, verbroedert, creëert nieuwe vriendschappen, haalt het beste in mensen naar boven en maakt je gelukkiger. Al deze mooie dingen gebeuren op jouw sportvereniging en de Nationale Sportweek is een mooi moment om dit te laten zien.

Zichtbaarheid van korfbal
Tijdens de Nationale Sportweek maken wij korfbal extra zichtbaar door vijf dagen beachkorfbalclinics te geven op het strand van Scheveningen. Hierdoor krijgen meer dan 1000 kinderen die week te maken met korfbal. Bijna dertig scholen uit de omgeving doen mee aan de clinics.

Zichtbaarheid van jouw vereniging
Als vereniging kun je ook acties inzetten tijdens de Nationale Sportweek. Je kunt bijvoorbeeld langsgaan op scholen, kinderopvanglocaties of in verzorgingstehuizen. Maar je kunt er ook voor kiezen om deze week op jouw vereniging activiteiten te organiseren zoals bijvoorbeeld een vrienden- en vriendinnentraining.

Extra inzetten van social media
Naast het organiseren van activiteiten, kun je je vereniging ook zichtbaarder maken door op social media mooie sportmomenten van jouw vereniging delen. Laat jouw volgers op social media weten wat de vereniging met jou doet en roep leden op hetzelfde te doen. Deel je mooiste sportmomenten en tag de @Nationalesportweek.

Promotiemiddelen
Met de promotietool van NOC*NSF wordt het promoten van jouw vereniging en activiteiten nog makkelijker. Hiermee maak je eenvoudig promotiemateriaal voor jouw vereniging. Je kunt bijvoorbeeld een flyer, poster of social media post maken in de stijl van de Nationale Sportweek, maar je kunt het materiaal ook personaliseren met eigen foto’s en een logo.

Meer informatie
Meer informatie over de Nationale Sportweek vind je op deze website.

Datum: 19 september 2019 uur

Beachkorfbal