Sportmedisch congres rondom halve finales EK

Fysiotherapeut, verzorger of op een andere manier geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op (para)medisch gebied? Kom dan op 19 oktober naar het sportmedisch congres.

Op de dag van de halve finales van het IKF Europees Kampioenschap Korfbal in Sportstad Heerenveen organiseert de medische commissie van het KNKV een compleet verzorgde dag met een tiental vooraanstaande sprekers uit de medische wereld, die allen gespecialiseerd zijn op de diverse meest voorkomende sport-/korfbalblessures.

Dit congres wordt gehouden in het naastgelegen Abe Lenstra Stadion. De inloop start om 10.15 uur, waarna van 11.00 tot 18.00 uur het congres plaatsvindt. Aansluitend is er een lopend warm buffet en dan is het tijd voor de halve finales van het EK, dat van 13 tot en met 21 oktober in Friesland gespeeld wordt.

Het congres is geheel verzorgd (inclusief consumpties, lunch, diner en toegang wedstrijd). De kosten bedragen 75 euro voor KNKV-leden en 100 euro voor niet-KNKV-leden.

Aanmelden

Om je aan te melden ga je naar bit.ly/2oNbV79, klik je op de knop 'tickets', scroll je naar beneden naar 'HALVE FINALES DAG 7 - HEERENVEEN', klik je op 'bestel tickets' en kies je voor 'Halve finale + Medisch congres (KNKV-lid)' of 'Halve finale + Medisch congres (geen KNKV-lid).

 

Datum: 25 juli 2018 uur

Medisch