RoDeBo verzilvert prijs ledenwerfactie en ontmoet TeamNL Korfbal

Namens het KNKV kwam Gert-Jan Kraaijeveld de vereniging ook nog 10 ballen overhandigen en feliciteerde RoDeBo met de aanwas van jeugdleden.

Een kleine 20 jeugdleden kregen de kans de spelers en speelsters van TeamNL Korfbal beter te leren kennen. Na een gezamenlijke broodjesmaaltijd stond een echte speeddate op het programma. De jeugdleden van RoDeBo hadden met elke international 2 minuten de tijd om alle vragen te stellen die ze wilden. Na elke 2 minuten wisselden ze door tot de jeugdleden alle TeamNL spelers en speelsters hadden bevraagd.
Ging dat in het begin nog een beetje onwennig, bij de 3e ronde kwam iedereen er lekker in. En de journalisten in spé waren goed voorbereid, sommigen hadden zelfs de Ipad mee waarop de vragen stonden. 

Na de speeddate was het tijd voor een clinic op het veld. Onder leiding van international Erwin Zwart werden de kinderen samen met de overige internationals in groepjes aan het werk gezet bij de korven. Fanatiek en enthousiast werden de oefeningen uitgevoerd en dit leverde vele tevreden lachende gezichten op bij de kinderen. 

Een bijzonder geslaagde avond daar in Rosmalen!

   

 

  

 

RoDeBo won deze prijs met de ledenwerfactie gericht op de B t/m F-jeugd die in april plaatsvond. In de maand juni herhaalt het KNKV de landelijke ledenwerfactie “5 voor een (K)5!” die vorig seizoen erg succesvol was. Veel verenigingen wonnen ballen, soms zelfs veel ballen. Die actie hielp ons vorig seizoen voor het eerst in 10 jaar aan ledenwinst en we hopen dit seizoen met deze actie wederom winst te behalen.
Lees meer

Datum: 31 mei 2018 uur

Ledenwerving en –behoud