Resultaten Korfbalverenigingen campagne Rookvrij Kinderspel

Vanaf november tot begin december is via tv, radio en online de campagne Rookvrij Kinderspel gevoerd. Hierbij werd opgeroepen te tekenen voor de locatie die jij graag rookvrij ziet. Tot nu toe heeft deze campagne 58.045 handtekeningen, door 45.041 personen, voor 10.476 locaties opgeleverd. Van al die 58.045 handtekeningen, hebben er 43.363 getekend voor sport.

Er is 1.372 keer ondertekend voor 165 korfballocaties. Waarbij voor 2 locaties 100 keer of meer, 5 locaties 50 keer of meer en 19 locaties 10 keer of meer.

Wil jij ook nog aangeven dat een sportveld, speelplek of school rookvrij moet worden? Dat kan op Rookvrij.nl, dat blijft bestaan en de handtekeningen nemen nog dagelijks toe.

Wil je weten welke korfbalverenigingen, of andere plekken in Nederland al rookvrij zijn? Een overzicht van alle rookvrij plekken, gemeenten en partners die mee op weg zijn naar een Rookvrije Generatie vind je hier. Is jouw vereniging rookvrij maar sta je niet in dit overzicht? Meld je aan!

Wil je ook een rookvrije vereniging?  Er zijn gratis verschillende materialen beschikbaar. Zo is er een flyer en een stappenplan die je kunnen helpen. Ook zijn er voorbeeldteksten voor nieuwsbrieven, website of een filmpje dat je kunt gebruiken.

Heb je nog vragen? Je kunt contact opnemen met:
Projectleider accommodaties KNKV: Jan-Tonny.Visser@knkv.nl en/of rookvrij@hartstichting.nl

Datum: 20 december 2018 - 13:00 uur