Recordaantal aanmeldingen Korfbalcongres 2019

De inschrijving voor het Korfbalcongres 2019, komende zaterdag in de Ziggo Dome, is definitief gesloten. Met tweehonderd bezoekers is de opkomst wederom hoger dan de voorgaande twee congressen.

Joop van Essen, vanuit district Oost actief in de Landelijke Werkgroep Vereniging Centraal, kijkt met een goed gevoel vooruit naar zaterdag. "Het programma staat als een huis en dit is een erg mooie opkomst, met een goede verdeling tussen bestuurders en trainers/coaches."

Kennis- en ontmoetingsplek voor alle verenigingen
Richting de toekomst zou Van Essen graag zien, dat élke vereniging vertegenwoordigd is. "Onderlinge ontmoeting en kennisdeling is van groot belang en ik heb er alle vertrouwen in dat alle verenigingen die zaterdag aanwezig zijn, zich direct aanmelden voor het Korfbalcongres 2020. Verder is het aan ons om het congres - datum, locatie, programma - goed te evalueren en ervoor te zorgen dat geen enkele vereniging dit wil missen."

Informatie voor deelnemers
De bestuurders en -trainers/coaches van de verenigingen, die zich hebben aangemeld, hebben inmiddels de laatste informatie opgestuurd gekregen. Het (gratis) Korfbalcongres 2019 start om 10.00 uur en algemene informatie is te vinden op korfbalcongres.nl.

Aansluitend vinden in de Ziggo Dome de finale van de A-jeugd en de Cashback World Korfbal Leaguefinale plaats. Hiervoor zijn inmiddels tickets verkocht.

Datum: 10 april 2019 - 14:11 uur

Korfbalcongres