Online spelregelquiz: deel vier

Deze week heb je nog één keer de mogelijkheid om jouw spelregelkennis te testen en kans te maken op een leuke prijs. Vanaf vandaag staat het vierde en laatste deel van de spelregelquiz online. Je kunt deze twintig vragen beantwoorden tot vrijdag 1 mei 2020. In dit bericht vind je ook de vragen en antwoorden van de eerste drie delen en lees je wie de winnaar van deel drie is.

Het KNKV lanceerde de online spelregelquiz om scheidsrechters in deze bijzondere periode op een leuke en leerzame manier met korfbal bezig te laten zijn. In totaal zijn vier delen van de spelregelquiz verschenen. De eerste drie delen van de quiz zijn inmiddels gesloten.

Vragen en antwoorden eerste drie delen
In het overzicht van deel één, deel twee en deel drie vind je de vragen, antwoorden en uitleg van deze delen zodat je kunt kijken of je de vragen juist hebt beantwoord. Iedereen die mee heeft gedaan aan de quiz heeft de ingevulde antwoorden ontvangen per mail. De overzichten kun je ook gebruiken om de quiz alsnog te doen, door de antwoorden en uitleg te verbergen. Alle spelregels vind je hier.

Winnaar deel drie
De winnaar van deel drie van de spelregelquiz is Irshad Suliman, hij had alle twintig vragen juist beantwoord. Dat was niet voor het eerst, want in de quizronde één en twee had Irshad ook alle vragen juist beantwoord, echter werd toen uitgeloot. Van alle inzendingen waren er deze keer twee die in aanmerking kwamen voor de prijs. Suliman kwam deze keer wel door loting naar voren als winnaar. Irshad korfbalde vanaf zijn vijfde tot zijn drieëntwintigste bij Blauw Wit in Amsterdam. Toen hij precies een jaar geleden aangaf te willen gaan fluiten werd hem hem aangeraden lid te worden bij ZKV in Zaandam vanwege de goede opleiding van scheidsrechters daar. Inmiddels is de Amsterdammer een jonge ambitieuze KNKV scheidsrechter die het maximale uit zijn scheidsrechter carrière wil halen. Irshad, van harte gefeliciteerd!

Laatste deel spelregelquiz
Het vierde deel van de quiz biedt jou een laatste kans om jouw spelregelkennis te testen en kans te maken op een leuke prijs. Ook als je de eerdere delen van de quiz niet hebt ingevuld kun je meedoen aan dit deel. Je kunt deel vier invullen tot vrijdag 1 mei, een week later worden de antwoorden gepubliceerd en wordt de winnaar bekend.

Datum: 26 april 2020 uur

Arbitrage