Online spelregelquiz: deel twee

Vorige week heeft het KNKV een online spelregelquiz gelanceerd om scheidsrechters in deze bijzondere periode op een leuke en leerzame manier met korfbal bezig te laten zijn. Met ruim driehonderd deelnemers was het eerste deel van de quiz een groot succes. De goede antwoorden en winnaar van deel één zijn bekend en je kunt vanaf nu meedoen aan deel twee.

De spelregelquiz bestaat uit vier onderdelen en wekelijks verschijnt er een nieuw deel. De quiz is ontwikkeld voor de jonge, beginnende scheidrechters maar uiteraard mogen ook oudere, ervaren scheidsrechters en andere geïnteresseerden meedoen.

Antwoorden deel één
Als je mee hebt gedaan met deel één dan heb je de door jou gegeven antwoorden in je mailbox ontvangen. Ben je benieuwd of je het goede antwoord hebt gegeven? De vragen met de juiste antwoorden en uitleg vind je hier. Wil je de spelregels bekijken? Deze vind je hier.

Winnaar deel één
De winnaar van deel één van de quiz is Sebastiaan Barendregt van CSV Dindoa. Hij had alle twintig vragen juist beantwoord. Van alle inzendingen waren er drie deelnemers die in aanmerking kwamen voor de prijs. Barendregt kwam uit de loting naar voren als winnaar. Zelf korfbalt hij al vanaf de D-tjes bij de Ermelose vereniging en fluit hij vaak wedstrijden. "Eigenlijk deed ik uit verveling mee aan de quiz, en dat bleek erg leuk", aldus de jonge scheidsrechter. Gefeliciteerd!

Spelregelquiz deel twee
Om mee te doen aan deel twee hoef je deel één niet ingevuld te hebben. Je vindt het tweede deel van de spelregelquiz hier. Je kunt dit tweede deel beantwoorden tot vrijdag 17 april 2020. Ook nu ontvang je de antwoorden die je hebt ingevuld in je mailbox. Het KNKV publiceert tegelijkertijd met het derde deel van de quiz de antwoorden van deel twee. Elke week ontvangt degene met de meeste goede antwoorden een prijs. Bij meerdere winnaars wordt de prijs verloot.

Datum: 12 april 2020 uur

Arbitrage