Online spelregelquiz: deel drie

Het is weer weekend en dat betekent dat er een nieuw deel van de online spelregelquiz klaarstaat. Vanaf vandaag kun je meedoen aan deel drie van de quiz. Deel twee is gesloten en de goede antwoorden en de winnaar van deel twee zijn bekend. Veel korfballers doen mee aan de quiz, aan zowel deel één als deel twee van de quiz deden ruim driehonderd personen mee.

Het KNKV lanceerde de online spelregelquiz om scheidsrechters in deze bijzondere periode op een leuke en leerzame manier met korfbal bezig te laten zijn. In totaal verschijnen er vier delen van de spelregelquiz. Hoewel de quiz is ontwikkeld voor de jonge, beginnende scheidrechters mogen uiteraard ook oudere, ervaren scheidsrechters en andere geïnteresseerden meedoen.

Antwoorden deel twee
Als je mee hebt gedaan aan de spelregelquiz dan heb je de door jou gegeven antwoorden in je mailbox ontvangen. De vragen en juiste antwoorden met uitleg van deel twee vind je hier. Wil je de spelregels bekijken? Deze vind je hier.

Winnaar deel twee
De winnaar van deel twee van de spelregelquiz is Rudi Speckens, hij had alle twintig vragen juist beantwoord. Van alle inzendingen kwamen zes personen in aanmerking voor de prijs. Rudi kwam uit de loting naar voren als winnaar. Rudi korfbalt al vanaf de F-jes bij de Zoetermeerse vereniging De Meervogels. Hij is een jonge ambitieuze KNKV-scheidsrechter en vindt het fluiten erg leuk. Omdat hij op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen kijkt hij regelmatig op de KNKV-website. Daar zag hij ook de spelregelquiz staan en besloot om mee te doen. Rudi, van harte gefeliciteerd!

Spelregelquiz deel drie
Deel drie vind je hier. Om mee te doen hoef je deel één en/of deel twee niet ingevuld te hebben. Je kunt deel drie invullen tot vrijdag 24 april en ontvangt jouw antwoorden in jouw mailbox. Het KNKV publiceert tegelijkertijd met het vierde en laatste deel van de quiz de antwoorden van deel drie. Degene met de meeste goede antwoorden ontvangt een prijs. Bij meerdere winnaars wordt de prijs verloot.

Veel succes.

Datum: 19 april 2020 uur

Arbitrage